odstaw piwkoKrystof napisał(a):sorry, poklikało mi się z deka, krystof
odstaw piwkoKrystof napisał(a):sorry, poklikało mi się z deka, krystof
volumen napisał(a):Na dłuższą metę zakup takiego urządzenia jest bardzo opłacalny, wg mnie najsensowniejsza jest obudowa OTG z dyskiem. Najtaniej i bez problemu
JoeF napisał(a):Sam pewnie bym o takim rozwiązaniu nie pomyślał ale dzięki Volumenowi kupiłem w styczniu obudowę OTG dokładnie taką jak tutaj do tego dysk 40GB za 275zł wszystko działa tak jak się spodziewałem. Na razie używam często tego dysku i obudowy USB do przenoszenia różnych danych pomiędzy pracą a domem. Pierwszy prawdziwy sprawdzian będzie na zlocie, gdyby ktoś chciał dla pewności zgrać sobie swoje zdjęcia to będzie można spróbować - również, czy urządzenie prawidłowo rozpoznaje dany model aparatu. To trzeba sprawdzić przed ewentualnym zakupem co najmniej na liście producenta...
Pozdrawiam
Józek
Krystof napisał(a):oo, to rzeczywiście wychodzi najkorzystniej - a jak z zasilaniem - paluchy nie siadają?
a to ja napisał(a):Czytasz moje myśli . Juz miałam volumena pytać - czy zabiera fotobank ze sobą na zlot.
Jeśli mam zamiar pokręcić się trochę po okolicy , to taka "zrzucarka" na pewno by się przydała
Kowal38 napisał(a):a tak apropo , po ile Wy tych fotek robicie ,mając karte 256MB można zrobić około 250 zdjęć 1600/1200 (mi to wystarczy)
cena takiej karty(w moim przypadku SD) to około 70/100 zł w pierwszym lepszym sklepie
lub 512MB ze 150 zł
więc za bardzo nie przepłacałbym użądzeń typu fotobank itp.
ale każdy oczywiście może mieć indwidualne podejście do tego tematu,co szanuję i nie chciałbym sie nikomu narażać.
Pozdro dla Wszystkich !
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne