Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zemplińska Sirawa ,warto ?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
lotnikwsk
Cromaniak
Zemplińska Sirawa ,warto ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 12.08.2015 20:00

Witam ,wybieram się jutro nad ten zalew i zastanawiam się czy jest po co tam jechać ,
może ktoś był to podpowie.Wiem że to nie Cro ale drugi raz do Cro nie pojadę a na otarcie łez muszę gdzieś wyskoczyć :mrgreen:
zaznaczam że mam tylko 160 km więc wygląda to kusząco :papa:
Raphael
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raphael » 05.10.2015 17:37

Pewnie już wróciłeś, więc powiedz proszę, czy w Twojej opinii było warto.

Ja raz nocowałem tam po drodze na Węgry, mając w planach wejście na Sninský kameň (ze zdjęć z sieci wygląda, że zdecydowanie warto), ale deszczowa pogoda przegoniła mnie bardziej na południe, do tokajskich winnic.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 05.10.2015 23:11

Wróciłem i to dawno :mrgreen: Byłem tylko jeden dzień bo nie znalazłem noclegu a że mam blisko to się tak bardzo nie wysilałem z tym szukaniem bo był jakiś zlot motocyklowy :evil: Czy jest fajnie :?: trudna ocena,
wokół jakieś dziwadła budowlane rodem z PRL ,woda cieplutka ale jakaś taka glonowo - zielonkawa :?
a plaża ogólnie fajna i dużo miejsca 8)
brovar81
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brovar81 » 17.10.2015 11:49

Byłem tam na jakieś 3-4 dni. Tyle, że było to jakieś 10 lat temu :) w tedy to ceny były tak niskie, że śniadania obiady i kolacje jadaliśmy w knajpach. Zakwaterowania... hmmm no z tym bywało różnie. My akurat byliśmy w pensjonacie który wyglądała jak za czasów Gierka, ale w środku nie było do czego się przyczepić. Co do samego zalewu to dupy nie urywa. Woda dość była czysta, ludzi było dużo tylko w weekendy, ale teraz nie wiem jak to wygląda. Wiem że byliśmy na wycieczce w tzw. "słowackim morskim oku" i wspominam to bardzo pozytywnie. Było ono położone niedaleko.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone