Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zelena Laguna

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jamesgrieve
Autostopowicz
Zelena Laguna

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamesgrieve » 17.07.2006 04:53

Witam,czy możecie mi polecić lub odradzić camp Zelena Laguna koło
Porecu? Warto jechać w tamte strony? Przyznam,że do CRO jade pierwszy raz.
koonrad
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) koonrad » 17.07.2006 07:43

Witam
laguny to duże kampy, tu masz opinie -
http://www.eurocamps.net/Zelena_Laguna_2,14.156.691.1196_PL.html
Byłem na Valkaneli koło Vrsaru, ale laguny są pewnie podobne.
Minusem jest, że wszędzie jest dość daleko, kilkuminutowy spacerek nad wode, do sklepu itd. Plusem, że wszystko masz na miejscu - sklep, bary, sporty - auta nie musisz ruszać.
Nasz kamp był czyściutki, miejsca w cieniu było sporo.
Jak będziesz na miejscu zobacz jak jest, jak Ci nie spasuje to pojedziesz dalej - tam kampów jest sporo.
SEBA91
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEBA91 » 17.07.2006 15:40

Zależy czego oczekujesz. Laguna to moloch, ale posiada za to ilka kawiarenek, market, basen, prowadzone są animacje. Wszystko fajnie, czyściutko, ale tłok. Miejsca na namioty (jesli z niego właśnie korzystasz) są dość daleko od morza, natomoiast bliżej jest dość nierówne podłoże (pochylone). Obawiam się, że w wysokim sezonie będziesz musiał znależć miejsce na lewo od wjazdu i pomaszerować sobie na plażę. Dla mnie Laguna była super, podobnie jak Valkanela (bardziej równy teren, ale w sezonie wysokim miejsca jedynie na patelni).
Pablo 69
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo 69 » 20.07.2006 16:13

Pozdrowienia
Byłem na tym kampie parę dni temu, kamp duży ale zdecydowanie mniejszy od LanternaCamp, toalety ekstraklasa, miejsc zacienionych pod namiot sporo, basen na campingu fajowy, zjeżdzalnia dla dzieci, mały porcik. Moim zdaniem warto jechać, mam nawet gdzies ulotke z cenami, cena za 3 osoby( dwie dorosłe i dziecko) to około 22Euro za dzien z prądem. Na lanterna Camp 35 Euro, to chyba jest róznica.Pojechałem zobaczyc ten kamp z ciekawości, być może pojade tam za rok. Mam parę zdjęć tego kampa, jak coś to mogę ci podesłać.

Powrót do Kempingi