słoma79 napisał(a):ze zdjęciami w ostatnim odcinku coś jest nieteges pacze i nie widzę
U mnie wsio ok. Pacze i widzę.
słoma79 napisał(a):gusia-s napisał(a):słoma79 napisał(a):ze zdjęciami w ostatnim odcinku coś jest nieteges pacze i nie widzę
a ja pacze tylko cztery pierwsze...później tylko słowo pisane, a na pewno nie ma tam żadnych delfinów
dangol napisał(a):Przerywnik mile widziany . Tym bardziej, że w tej mieścince nie byłam .
Delfiny... Spotkanie z nimi to super przeżycie , zwłaszcza że często się nie zdarza. Nam trafiło się całkiem niezłe (i dość długie ) przedstawienie w ich wykonaniu, gdy podczas mojego ostatniego z chorwackich rejsów, płynęliśmy z Visu na Lastovo łukiem w pobliżu wybrzeżu Korčuli.dangol napisał(a): Spektakl trwa kilkanaście minut . Wyłączamy silnik i dajemy się ponieść fali, czasem lekko nawracając, aby pobyć z delfinami dłużej. A one przepływają pod łódką, ukazując się raz po jednej, raz pod drugiej burcie (albo po obu stronach jednocześnie ), przed dziobem i za rufą - razem, albo podzielone na mniejsze grupki. Stadko liczy co najmniej 7 - 8 osobników . Jest po prostu cudnie !
Fotki w relacji niestety wcięło . Do dysku z archiwalnymi zdjęciami nie mam w tej chwili dostępu, ale jak się uda tam wejść, to "sprezentuję" Wam delfinki z bliska.
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):gusia-s napisał(a):słoma79 napisał(a):ze zdjęciami w ostatnim odcinku coś jest nieteges pacze i nie widzę
a ja pacze tylko cztery pierwsze...później tylko słowo pisane, a na pewno nie ma tam żadnych delfinów
Się chyba nacycałeś skoro delfinów szukasz Napisałam że nie mam zdjęcia przecież Ehhh, Cyc oczy przesłonił jak nic
słoma79 napisał(a):
bardziej mi zależało na zdjęciu jak na pełnej k... wchodzicie do zatoki delfina widziałem
szaki17 napisał(a):słoma79 napisał(a):
bardziej mi zależało na zdjęciu jak na pełnej k... wchodzicie do zatoki delfina widziałem
Czyli driftem
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Eh.... k.... pełna k...... w całej okazałości
na pełną mi nie wygląda...ale zaj...fajne znaczy
słoma79 napisał(a):
słoma79 napisał(a):gdybyście potrzebowali niedoświadczonego balastu to ja chętnie
Powrót do Nasze relacje z podróży