Po Czarze Roztocza każdy zostaje...
elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):Za próbę zdrady za karę i dla przykładu będziesz dwa razy przeciągnięta pod..Cycem
Wolałabym, dwa razy pociągnąć z cyca
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):Za próbę zdrady za karę i dla przykładu będziesz dwa razy przeciągnięta pod..Cycem
To by nie była żadna kara a Ty za pomysł zdradzenia Załogi musisz takowa ponieść
Katerina napisał(a):
Elka, nie martw się, ja miałam bana na cyca i jakoś przeżyłam, to ty przeciągnięcie też zniesiesz
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):Za próbę zdrady za karę i dla przykładu będziesz dwa razy przeciągnięta pod..Cycem
To by nie była żadna kara a Ty za pomysł zdradzenia Załogi musisz takowa ponieść
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):Brzmi dobrze...zostaję
Po Czarze Roztocza każdy zostaje...
elka21 napisał(a):Mówi się trudno, jak mus to mus . A można wiedzieć, kto mnie będzie przeciągał
piotrf napisał(a):
Kapitańska , planujesz czarną godzinę
Do spiritu oprócz odwagi trzeba mieć zdrowie i drobinę oleju ( i nie chodzi tu o olej z wątroby rekina )
Pozdrawiam
Piotr
elka21 napisał(a):
W takim razie oddaję się .... w ich ręce, kto wie, może nie będę żałować
beatabm napisał(a):piotrf napisał(a):
Kapitańska , planujesz czarną godzinę
Do spiritu oprócz odwagi trzeba mieć zdrowie i drobinę oleju ( i nie chodzi tu o olej z wątroby rekina )
Pozdrawiam
Piotr
Zacytuję Klasyka: Czar Roztocza wprowadza element baśniowy do szarej monotonii chorwackiego rejsu
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):
Jak sobie Pani Instruktor życzy
Doktor czeka
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):
Jak sobie Pani Instruktor życzy
Doktor czeka
Powrót do Nasze relacje z podróży