Czy w tej sytuacji pasuje już powiedzenie ... "nie dorasta mu masztem do pięt"
beatabm napisał(a):......
[/quote]gusia-s napisał(a):Cześć Załogo Spałam 13 godzin ciągiem Nic jednak widać nie straciłam
Czy w tej sytuacji pasuje już powiedzenie ... "nie dorasta mu masztem do pięt"
szaki17 napisał(a):" Nie dorasta mu do dziobu", taki maluszek ...
elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
Znaczy że....zdradzasz Załogę???
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
Kochajmy ludzi... znaczy dajmy im więcej procent, bo za łatwo do konkurencji odchodzą...
słoma79 napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
ja bym się przesiadł...gdyby miał napisane bieszczadzki bimber
elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
Po długich przemyśleniach , doszłam do wniosku, że dam się przekupić podwójną dawką cyca , i wszystko będzie ok
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):elka21 napisał(a):Chyba się przesiądę na ten większy , bo na nim coś piszą, że ma spirit , a u nas tylko słaby cyc
ja bym się przesiadł...gdyby miał napisane bieszczadzki bimber
Bieszczadzkiego nie mieliśmy ale był na czarną godzinę w sejfie Kapitana Czar Roztocza 55 Może być???
słoma79 napisał(a):Brzmi dobrze...zostaję
Powrót do Nasze relacje z podróży