beatabm napisał(a):
gusia-s napisał(a):I tak bez strachu z piratami w jednej zatocebeatabm napisał(a):
beatabm napisał(a): Strasznie mnie ich jeden załogant irytował - cały czas biegał po pokładzie w stroju Adama co mi osobiście bardzo przeszkadzało - w końcu mam ze sobą dzieci A to nie była plaża FKK...
Katerina napisał(a):Niektórzy obnażający się przechodzą samych siebie..Na Zlatnim Racie np, asertywni macho prześcigali się w przyjmowaniu co bardziej wyuzdanych pozycji na leżakach, a nie była to część plaży oficjalnie uznana za FKK...Chyba,że coś przeoczyłam
A na wspomnianym przez tomekkulach Samogradzie owłosiony goły oblech podpływał cichaczem do kobiet w wodzie i wyłaniał się tuż przed nimi wzbudzając nieustanne piski
gusia-s napisał(a):A miał przynajmniej się czym pochwalić
"Katerina"]Niektórzy obnażający się przechodzą samych siebie..Na Zlatnim Racie np, asertywni macho prześcigali się w przyjmowaniu co bardziej wyuzdanych pozycji na leżakach, a nie była to część plaży oficjalnie uznana za FKK...Chyba,że coś przeoczyłam
A na wspomnianym przez tomekkulach Samogradzie owłosiony goły oblech podpływał cichaczem do kobiet w wodzie i wyłaniał się tuż przed nimi wzbudzając nieustanne piski
Abakus68 napisał(a):Człowiek powinien mieć śrutówkę i prawo do naparzania po gołych tyłkach śrutem. Szybko by się tych ekshibicjonistów ukróciło
słoma79 napisał(a):Katerina napisał(a):A na wspomnianym przez tomekkulach Samogradzie owłosiony goły oblech podpływał cichaczem do kobiet w wodzie i wyłaniał się tuż przed nimi wzbudzając nieustanne piski
do kotwicy i rzucać przez 15 minut...albo przeciągnąć pod kilem
Katerina napisał(a):beatabmOwłosiony czy goły? zdecyduj się
Że co? Że przecinka nie postawiłam
Powrót do Nasze relacje z podróży