Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 30.10.2017 11:44

tyniolek napisał(a):Takie streszczenie, że już bym to poczytała, taka jestem zaintrygowana 8O Ale muszę iść pracować :( żegnaj do wieczora :papa:

Maszeruj pracować a skoro tu wrócisz ...... to witaj w Cycowej Załodze tyniolek Obrazek
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 30.10.2017 12:42

Ja też napotkałam takie rudości jesienne - w Uvali Pomena na Mljecie - około 14 września, ale to już dużo później ,niż Wy...

P8127716.JPG

Nie to,żebym lubiła takie zestawienie barw w Cro :roll: :smo: , ale widoczek ładny.

Na flamingi i inne ptaszydła też się uwzięłam ...aparatem. Pilnowałam potem tego flaminga, który cumował koło Was w wiadomym nam porciku :mrgreen:

P.S.To,żem zapracowana i odzywam się rzadko,nie znaczy ,że czujność straciłam - wydaje mi się ,że parę stron temu ktoś chciał mnie podsiąść na stanowisku Strażnika Cyca.... :evil: Kapitaństwo powinno zadbać ,aby żadnego knucia w toalecie( wszystko jedno której) nie było :boss: :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 30.10.2017 12:59

"Katerina"]
Nie to,żebym lubiła takie zestawienie barw w Cro :roll: :smo: , ale widoczek ładny.

Do Chorwacji te kolory nie pasują, to raczej Bieszczady ale też mnie ujęły. I widywałam je w tym roku ciągle, właśnie przejrzałam nasze zdjęcia - tam na zmianę, raz zielono, raz rudo 8O

Na flamingi i inne ptaszydła też się uwzięłam ...aparatem. Pilnowałam potem tego flaminga, który cumował koło Was w wiadomym nam porciku :mrgreen:

Też go mam, oczywiście pojawi się kiedyś w relacji :mrgreen:

P.S.To,żem zapracowana i odzywam się rzadko,nie znaczy ,że czujność straciłam - wydaje mi się ,że parę stron temu ktoś chciał mnie podsiąść na stanowisku Strażnika Cyca.... :evil: Kapitaństwo powinno zadbać ,aby żadnego knucia w toalecie( wszystko jedno której) nie było :boss: :mrgreen:

Zaraz zaraz, toż broniłam Twojego stanowiska 8O Knuć sobie mogą byle Cyca nie ruszali bez Twojego pozwolenia :roll:
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 30.10.2017 21:04

gusia-s napisał(a): Flamingów i innych stworków w tym roku dostatek w Cro

I nie tylko w Cro :wink:
My na tegorocznych kaszubskich wakacjach mieliśmy swoje prywatne stadko :) , idealnie pasujące do chłodzenia szklaneczek z winkiem :P .

Obrazek
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 30.10.2017 22:03

Ja też mam swojego prywatnego - wprawdzie nie ptaka, ale pomocny jest i uwielbia kąpiele :mrgreen: :boss:

P9209904.JPG

Nowy jest i słabo nadmuchany :roll:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 30.10.2017 22:12

Doszłam do końca już całkiem nacycana :roll: teraz wskakuję na pączusia z Kropką, ja mam takiego w polewie czekoladowej :D

I dziękuję oczywiście za dodanie mnie do załogi, czekam na rozkazy Kapitana :smo:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.10.2017 22:22

CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 30.10.2017 23:52

tyniolek napisał(a):Doszłam do końca już całkiem nacycana :roll: teraz wskakuję na pączusia z Kropką, ja mam takiego w polewie czekoladowej :D

Pączki rządzą :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 07:57

dangol napisał(a):I nie tylko w Cro :wink:
My na tegorocznych kaszubskich wakacjach mieliśmy swoje prywatne stadko :) , idealnie pasujące do chłodzenia szklaneczek z winkiem :P .

Ale stado 8O 8O 8O Takiego to w CRO nie widziałam, genialne :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 07:59

Katerina napisał(a):Ja też mam swojego prywatnego - wprawdzie nie ptaka, ale pomocny jest i uwielbia kąpiele :mrgreen: :boss:

Nowy jest i słabo nadmuchany :roll:

To po wakacjach w Chorwacji Ci się tak zrobiło? :roll: :roll: :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 08:00

tyniolek napisał(a):Doszłam do końca już całkiem nacycana :roll: teraz wskakuję na pączusia z Kropką, ja mam takiego w polewie czekoladowej :D

I dziękuję oczywiście za dodanie mnie do załogi, czekam na rozkazy Kapitana :smo:

Po 66 karniakach byłaś w stanie czytać?? 8O 8O 8O Szacun :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 08:01

Janusz Bajcer napisał(a):Efekt cycania :wink:

Kaczki nas zatopią :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 08:02

CROnikiCROpka napisał(a):

Nie wytrzymam z Wami Pączuchami :roll:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 31.10.2017 08:20

beatabm napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):

Nie wytrzymam z Wami Pączuchami :roll:

W delegacji kupiony
Załączniki:
IMG_20170914_141559~5.jpg
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 31.10.2017 08:22

tyniolek napisał(a):W delegacji kupiony

Wow, z posypką nawet nie tylko z czekoladą :mrgreen: 8O :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone