Nieco się oddaliłam na dni parę. Nie żeby tak oooo ...
Byłam na treningu cycania tak od budy do budy a parę ich było
Już powróciłam, jestem gotowa.
Znaczy kimiemy i płyniemy
gusia-s napisał(a):Nieco się oddaliłam na dni parę. Nie żeby tak oooo ...
Byłam na treningu cycania tak od budy do budy a parę ich było
Już powróciłam, jestem gotowa.
Znaczy kimiemy i płyniemy
beatabm napisał(a):piotrf napisał(a):Zdanie Doktora zawsze się liczy . . . nawet jeżeli reszta się z nim nie zgadza . . . bywa często decydujące i ostateczne (zapytaj emerytów)
Póki co balast na miejscu - możemy fale pruć
Pozdrawiam
Piotr
Tego Doktora na szczęście nie zawsze musimy słuchać - On od historii sztuki
piotrf napisał(a):Przeciwnie , nawet jeżeli bardziej od sztuki niż historii , słuchać trzeba
Płyńmy już , bo czas właściwy
Pozdrawiam
Piotr
No trening ponoć czyni mistrzabeatabm napisał(a): Po takim treningu jeszcze żyjesz??? Wystarczy tylko u każdego usta umoczyć i człek do siebie nie trafi ...
Po nocy nie płyńmy, w ciemnościach nie ma widokówpiotrf napisał(a): ... Płyńmy już , bo czas właściwy ...
gusia-s napisał(a): No trening ponoć czyni mistrza
(
Katerina napisał(a):No,no..dzieci dopiero co od cy..ooops, piersi odstawione, a już do Cyca zaprzęgnięte
Ale niech wiedzą od małego, że cycanie na krzywy ryj nie przystoi - trzeba na nie zapracować
Ten armator to chyba łaski nie robi,że zszywa i naprawia? No, ale ja się nie znam na regułach czarterowania, ja tu tylko Cyca pilnuję..
Gusia, co to było? Obóz współczesnych Gypsies? (Sorry, ja nie w temacie, zarobiona jestem )
Katerina napisał(a):No,no..dzieci dopiero co od cy..ooops, piersi odstawione, a już do Cyca zaprzęgnięte
Ale niech wiedzą od małego, że cycanie na krzywy ryj nie przystoi - trzeba na nie zapracować
słoma79 napisał(a):już widzę ile cyców w tych wszystkich kamperach było poupychanych...a najwięcej pewnie w tym szybowcu
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):już widzę ile cyców w tych wszystkich kamperach było poupychanych...a najwięcej pewnie w tym szybowcu
Czy Ty myślisz ze Oni w tych przyczepach wiedzą co to Cyce? To tylko nasza Gusia wyedukowana, w końcu doświadczenie morskie ma
słoma79 napisał(a):wiedzą...kamper to taki jacht na kołach...też trzeba wszystko upychać...a szkło ciężkie
Powrót do Nasze relacje z podróży