Andzia* napisał(a):OOOO masakra tyle cyców to już moich beczek nie zmieścimy !!!
Zmieścimy zmieścimy, nic się nie bój
Andzia* napisał(a):OOOO masakra tyle cyców to już moich beczek nie zmieścimy !!!
beatabm napisał(a):Andzia* napisał(a):OOOO masakra tyle cyców to już moich beczek nie zmieścimy !!!
Zmieścimy zmieścimy, nic się nie bój
Gandalf Biały napisał(a):beatabm napisał(a):Miałaś racje pisząc że najbardziej cytata opowieść ...
Byłby niezły zapasik na wiele lat z tych cyców.
gusia-s napisał(a):Tyle gąb do cycania to nie są żarty tylko czy kingston wyrobi Wiem, że to nie browar ale jednak...
beatabm napisał(a):... W końcu jest. Słynny tunel. Temperatura przed wjazdem 34,5.
Wjeżdżamy do
...
I co u licha? Popsuł się? Co to ma znaczyć? Za tunelem 31.
Janusz Bajcer napisał(a):Za tunelem chłodniej- CYC się schłodził ...
beatabm napisał(a):W końcu jest. Słynny tunel. Temperatura przed wjazdem 34,5.
beatabm napisał(a):I co u licha? Popsuł się? Co to ma znaczyć? Za tunelem 31.
te kiero napisał(a):od dobrych kilku lat samemu doglądam "balony", ale nigdy finalnie nie zlewałem do cyców;
jest to zawsze jakieś wyjście
podglądam
gusia-s napisał(a):W lipcu jak już niektórzy kojarzą nie dane mi było sprawdzić działania tunelu gdyż przed nim wyrzucono nas z autostrady
Natomiast jadąc we wrześniu, za tunelem było o 1 stopień mniej niż przed, dopiero po kilku km temp. skoczyła do góry
Nieznacznie ale jednak
Nareszcie dojechaliśmy na miejsce ufff.
Przyda się rozprostować kości, możne jakieś wygibasy na parkingu Czy jest z nami instruktorka fitness?
Ciasno w tym Happy Busie było i jeszcze te cyce ...
elka21 napisał(a):A może od nadmiaru cyca, pomyliły się kierunki, i nie wiadomo kiedy, zaczęliśmy jechać w przeciwną stronę
beatabm napisał(a):elka21 napisał(a):A może od nadmiaru cyca, pomyliły się kierunki, i nie wiadomo kiedy, zaczęliśmy jechać w przeciwną stronę
Cyc Cycem ale aż tak w głowie nie miesza, zwłaszcza spożywany w takich skromnych ilościach jak u nas
Powrót do Nasze relacje z podróży