Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.08.2018 20:52

gusia-s napisał(a):Ale Cię pod...myło :?:
Kapitan wolał nie patrzeć i wsadził głowę w piasek ... ups 8O ... w wodę :lol:

Parę minut wcześniej pływałam bez pianki - bluzka była jak po praniu. Szybko wracałam do samochodu po bardziej odpowiedni strój :mrgreen:
Kapitan to w ogóle się jakos chowa....
A może On się boi??? 8O 8O :mrgreen:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 12.08.2018 21:05

beatabm napisał(a): ... Kapitan to w ogóle się jakos chowa....
Na 100% . Ja jak się boję oglądając emocjonujący film to zamykam oczy i chowam twarz w dłoniach :mrgreen:
Chris_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chris_M » 04.11.2020 03:35

Marsallah napisał(a):Z opóźnieniem melduję się na pokładzie. I dziękuję tutaj autorowi skryptu pozwalającego na lekturę wątku, pokazując tylko posty jednego użytkownika. Tutaj się ta opcja przyda 8O

Niechaj autor tego skryptu będzie błogosławiony, a imię jego będzie z czcią wymawiane przez następne pokolenia czytelników ;)

Zarwane dwie nocy, ale dzięki temu skryptowi przebrnąłem zarówno wątek o księżniczkach, jak i o Królowej.
Kapitańska, wielkie dzięki za te relacje, a zwłaszcza za zdjęcia wielu zatoczek, w których jeszcze nigdy nie byłem, gdyż nie wydawały mi się albo wystarczająco bezpieczne, albo wystarczająco ciekawe.
Jeśli wiek i koronawirus pozwolą, to będę chciał odwiedzić niektóre z nich.
Co się dotyczy zliczania przez Ciebie różowych flamingów, to one chyba wyszły z mody i - z tego co widzę - obecnie na pokładach spotykanych jachtów dominują jednorożce i to w coraz większej ilości :)
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 04.11.2020 10:17

gusia-s napisał(a):
beatabm napisał(a): ... Kapitan to w ogóle się jakos chowa....
Na 100% . Ja jak się boję oglądając emocjonujący film to zamykam oczy i chowam twarz w dłoniach :mrgreen:

Gusiu - nie wierzę że Ty się czegokolwiek boisz 8O :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 04.11.2020 10:21

"Chris_M"]
Niechaj autor tego skryptu będzie błogosławiony, a imię jego będzie z czcią wymawiane przez następne pokolenia czytelników ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zarwane dwie nocy, ale dzięki temu skryptowi przebrnąłem zarówno wątek o księżniczkach, jak i o Królowej.
Kapitańska, wielkie dzięki za te relacje, a zwłaszcza za zdjęcia wielu zatoczek, w których jeszcze nigdy nie byłem, gdyż nie wydawały mi się albo wystarczająco bezpieczne, albo wystarczająco ciekawe.

Nawet nie wiesz jak mi miło że przeczytałeś moje opowieści :hearts: A jeszcze bardziej gdy pomyślę że one mogą się przydać w planowaniu Twoich przyszłych rejsów :smo: Pewnie już zauważyłeś że pływamy po mniej uczęszczanych portach i miejscach, porty masowego rażenia nie są naszymi ulubionymi :mrgreen: Zawsze chcemy odwiedzać nowe miejsca ale nie zawsze się to udaje - czasami pogoda namiesza zbyt mocno :mrgreen:

Jeśli wiek i koronawirus pozwolą, to będę chciał odwiedzić niektóre z nich.

Obowiązkowo :idea: :idea: :idea:

Co się dotyczy zliczania przez Ciebie różowych flamingów, to one chyba wyszły z mody i - z tego co widzę - obecnie na pokładach spotykanych jachtów dominują jednorożce i to w coraz większej ilości :)

Chyba tak - teraz wszędzie tęczowe jednorożce 8O Sama nie wiem co lepsze :roll: :mrgreen:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO - strona 160
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies