W taką pogodę to pewnie była sama frajda popływać
Jak na razie pogoda nas rozpieszcza a wiosna w ogrodzie wybuchła ze zdwojoną siłą. Oby nie przyszły jakieś mrozy, jak rok temu...
piotrf napisał(a):Pięknie , wyluzowana , szczęśliwa , a na sprzęcie po kolizji nie ma żadnych śladów
Sezon otwarty
Pozdrawiam
Piotr
gusia-s napisał(a):Nareszcie Trzeba przyznać, że póki co pogoda jak na kwiecień to drut Aż się boję, że na majówkę jakiś armagedon się zrobi jak na złość. Tfu tfuuu, odpukaćbeatabm napisał(a):Po dłuuuuuuuuuuuugiej zimie wreszcie sezon AD2018 rozpoczęty Było gorąco, z bardzo kapryśnym wiaterkiem ale jak przyjemnie
CROnikiCROpka napisał(a):W taką pogodę to pewnie była sama frajda popływać
Jak na razie pogoda nas rozpieszcza a wiosna w ogrodzie wybuchła ze zdwojoną siłą. Oby nie przyszły jakieś mrozy, jak rok temu...
beatabm napisał(a): Nawet jeśli trafimy do znanych nam miejsc to i tak zawsze będzie w nich inaczej – bo są inne warunki, inna pogoda, przy podejściu wiatr wieje z innej strony a przy nabrzeżu stoją inne jachty z innymi załogami na pokładzie
agata26061 napisał(a):Cóż mogę rzec? Dzięki za wspaniałą relację. Szkoda, że nasze terminy urlopów w tym roku nie zgrywają się ze sobą, bo bardzo chciałabym być jedną z odwiedzających Was osób. Pozostaje mi czekać i liczyć na to, że kiedyś nasze terminy wakacyjne się zgrają.
Oczywiście z wielką przyjemnością będę śledzić Twoje kolejne relacje
dangol napisał(a):beatabm napisał(a): Nawet jeśli trafimy do znanych nam miejsc to i tak zawsze będzie w nich inaczej – bo są inne warunki, inna pogoda, przy podejściu wiatr wieje z innej strony a przy nabrzeżu stoją inne jachty z innymi załogami na pokładzie
I to jest właściwe podejście .
Dzięki za super rejs , oczywiście piszę się na kolejne wirtualne pływanie razem z Wami
tyniolek napisał(a):Noooo, poczytane
Ta wasza przygoda z rybką, co prostuje palce chyba bym umrzyła ze stresu
Ważne, że się dobrze skończyło
Piękny rejs, sporo portów, sporo imprez z cycami. Teraz jak poczytałam 50 stron na raz to aż mnie buja od tej podróży
Czekam na kolejne
Chyba zacznę pisać jeszcze w kwietniu tę moją relację, zainteresuje Cię nasza destynacja... :>
Franz napisał(a):beatabm napisał(a):Dziękuję wszystkim Czytelnikom a szczególnie tym, którzy komentowali, śmiali się, zostawiali po sobie ślad.
I wzajemnie - czytelnik dziękuje Autorce.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży