Katerina napisał(a):Tomek, śmieszy mnie, ale jeszcze bardziej dziwi,że osoba po drugiej stronie go rozumie...Bo jednak "konwersacja" się toczy...
Może po drugiej stronie był Słoweniec więc rozumiał
Katerina napisał(a):Tomek, śmieszy mnie, ale jeszcze bardziej dziwi,że osoba po drugiej stronie go rozumie...Bo jednak "konwersacja" się toczy...
Katerina napisał(a):Na plaży III kategorii i tak niezłe odstępy zachowano
Polecam oldskulowy Primošten Są tu te plaże i baseny z otwieranym dachem , ale też ciekawi plażowicze Oglądajcie uważnie - są tam ulokowane propozycje lektur wakacyjnych Cały film to majstersztyk pokazujący epokę dawno minioną.
Genialny ten film Beczki zamiast stołów, cyca chyba przez chwilę z kanki polewali No i te spojrzenia znad gazety.... Seans telewizyjny w świetlicy też niczego sobie
Katerina napisał(a):Ile tam wątków było, a ile skojarzeń - Rejs, Dziewczyny do wzięcia i wiele innych..
BTW, dlaczego Współautor tej relacji - Doktor ukrywa się jak niejaki Banksy..? Czytelnicy nie mają okazji wymienić spostrzeżeń
piotrf napisał(a):Doktor ma przecież doktorskie obowiązki , które obce są niedoktorom , stąd ten cały jest ambaras
Melduję ogarnięcie zaległości i gotowość do wacht
Pozdrawiam
Piotr
Katerina napisał(a):Wow! Bliskie spotkanie z majestatem robi wrażenie....Ale chyba nie na tym delfinie
Ciekawe rzeczy na lądzie widać z wody...A jedno ze zdjęć przypomina mi wybrzeże trójmiejskie od strony morza.
Pięknie prezentuje się biały wycieczkowiec kontrastując z granatami wody i nieba - bardzo mi się ta fota podoba
Powrót do Nasze relacje z podróży