Swoją drogą, ja właśnie odzyskałam swój głos po 2 tygodniach zwolnienia, ale dzięki temu nadrobiłam zaległości na cro.pli.
Zdrówka życzę
Nie ma tego złego, czas na CROplę musi być
Swoją drogą, ja właśnie odzyskałam swój głos po 2 tygodniach zwolnienia, ale dzięki temu nadrobiłam zaległości na cro.pli.
Zdrówka życzę
No ja dziś to już mogę zacząć pretendować do takiego głosu Pojawia się z czasu do czasu jak duchKaterina napisał(a):Gusia, złapałam od Ciebie...Mam głos jak Janis Joplin...
Więcej cyca, więcej cycabeatabm napisał(a): Zarazy, tylko ja Was błagam, nie sprzedajcie mi zarazy głosowej bo mnie dyrygentka zabije. Za tydzień w piątek śpiewamy te nieszczęsne bachowe chorały...... Muszę mówić normalnie
Weź mnie nie strasz, mam nadzieję że szybciej mi przejdzieViolette napisał(a): Swoją drogą, ja właśnie odzyskałam swój głos po 2 tygodniach zwolnienia ...
Aż mną trząchło i to nie z gorączkibeatabm napisał(a):Za półwyspem z miastem po prawej stronie mijamy hotel z perfekcyjną plażą....
beatabm napisał(a):Sopran z chrypką? Nie da rady... Bacha poniosło przy komponowaniu tych chorałów i wiele miejsc jest ponad pięciolinią
gusia-s napisał(a):"beatabm"]Za półwyspem z miastem po prawej stronie mijamy hotel z perfekcyjną plażą.... Aż mną trząchło i to nie z gorączki
Już wspominałam jaką traumą było dla mnie leżakowanie w przedszkolu
"tomekkulach"]
Zawsze można namówić dyrygentkę na zmianę repertuaru
np. takie cóś:
Katerina napisał(a):8O Ile to jeszcze ma trwać, mać???Gdzie ta wiosna?
Po co się tak rozdrabniać
Aż dziwne, że nie ulepiły żaglówkibeatabm napisał(a):Dzisiejsze całkiem wiosenne zabawy naszych dziewczynek
tomekkulach napisał(a)::D
Powrót do Nasze relacje z podróży