Oooopsss Miałam wczoraj wpaść do Was na tę potańcówkę na rivie...ale padłam grzecznie spać
Może jeszcze się nadarzy...gdzieś w Szybeniku?
Katerina napisał(a):Oooopsss Miałam wczoraj wpaść do Was na tę potańcówkę na rivie...ale padłam grzecznie spać
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Oooopsss Miałam wczoraj wpaść do Was na tę potańcówkę na rivie...ale padłam grzecznie spać
Przespać imprezę???? Cyce rozdajesz, na imprezy nie przychodzisz, coś niedobrze z Tobą
Katerina napisał(a):
Obiecuję poprawę Wiosna puka do okna, to i energii będzie więcej
A Doktor niech niebieskie schowa do szafy, bo Wy tam macie jakieś tropiki , słyszałam
CROnikiCROpka napisał(a):Nadrobiłam. Dzień Kobiet się przeciągnął do dziś ale już jestem na bieżąco
Buber napisał(a):Chętnie ROK KOBIET poświętuję ... żeby tylko substratu wystarczyło .
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nadrobiłam. Dzień Kobiet się przeciągnął do dziś ale już jestem na bieżąco
Kobieto, to Ty prawie tydzień kobiet świętujesz
Poproszę o kieliszeczek czegoś mocniejszego, nie dość że pomoże w rozmowie to może zadziała na moje chore garło
A co z Ciebie dziś taki ranny ptaszek?
Magda O. napisał(a):Rogoznica to bardzo fajna mieścina wprawdzie nie chciałabym tam mieszkać, ale stacjonując w pobliskim Zečevie często wpadaliśmy do Rogoznicy na obiad, na kawę, na spacer...
Znów odwiedzacie moje ulubione miejsca
Powrót do Nasze relacje z podróży