Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 27.02.2018 11:10

beatabm napisał(a):
Katerina napisał(a):Na przedostatnim zdjęciu mijasz wejście do naszego apartmana..Trzeba było zapukać -po co dzwonić i pieniądze wydawać :wink: :lol:
Ale pusto w miasteczku - która to była godzina? Ty chyba w ogóle nie spałaś 8O

To Twoje mieszkanko???? 8O 8O 8O
Przecież gdybym wiedziała....to nawet bym nie pukała :mrgreen: Mielibyście nieproszonego gościa z rana :mrgreen:

Myślę że byłam na spacerze po ósmej - patrząc na to że punkt 9 opuściliśmy port - a musiałam jeszcze rejs pontonem odbyć, zakupy pochować :wink: Więc wychodzi na to że coś tam spałam :mrgreen:

A mewy Ci nie tupały po pokładzie? :mrgreen:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 27.02.2018 11:25

beatabm napisał(a):To prawda..... Również jestem fanką takich poranków - to moja taka wakacyjna tradycja, codzienne poranne zakupy pieczywa czy ryb. Patrze wtedy na miejscowych - a często biegam po porcie już w okolicach siódmej - jak siedzą w knajpkach na kawie, zazdroszczę im tego spokoju i luzu :)

Też im tego zazdroszczę. W tym roku mam ambitny plan, żeby wstać na wschód słońca, ale nie wiem czy mi się to uda. Jedziemy tylko z mężem, więc może jak się niczym nie nacycamy, to uda mi się wstać ;)
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 14:48

Katerina napisał(a):Myślę że byłam na spacerze po ósmej - patrząc na to że punkt 9 opuściliśmy port - a musiałam jeszcze rejs pontonem odbyć, zakupy pochować :wink: Więc wychodzi na to że coś tam spałam :mrgreen:

A mewy Ci nie tupały po pokładzie? :mrgreen:

Mewy to mają kategoryczny zakaz wstępu na pokład :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 14:58

agata26061 napisał(a):Też im tego zazdroszczę. W tym roku mam ambitny plan, żeby wstać na wschód słońca, ale nie wiem czy mi się to uda. Jedziemy tylko z mężem, więc może jak się niczym nie nacycamy, to uda mi się wstać ;)

:?: :?: :?: Jak to??? Bez dzieciaczków????
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 27.02.2018 19:11

beatabm napisał(a):
agata26061 napisał(a):Też im tego zazdroszczę. W tym roku mam ambitny plan, żeby wstać na wschód słońca, ale nie wiem czy mi się to uda. Jedziemy tylko z mężem, więc może jak się niczym nie nacycamy, to uda mi się wstać ;)

:?: :?: :?: Jak to??? Bez dzieciaczków????

Eeeeee, no źle napisałam. Pisałam na szybko. Oczywiście, że z dzieciakami ;) Więc jest duża szansa, że nie będziemy zbyt wielu napojów wyskokowych spożywać ;)
Chodziło mi o to dokładnie, że zawsze jeździliśmy z jakimiś znajomymi a teraz tylko ja, mąż i dzieciaki ;) :mrgreen: :mrgreen: Zawsze ze znajomymi spożywało się nieco więcej % (oczywiście rozsądek też tutaj był w miarę zdrowy). Teraz sami z mężem też winka nie odmówimy, czy jakiegoś drinka, no i piwka, bo lubimy :D Ale myślę, że głowa nas po takiej dawce nie rozboli... :mrgreen: :oczko_usmiech:
No chyba, że cyca jakiegoś dobrego dorwiemy, to kto wie? Może nas bardzo wciągnie ;)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 27.02.2018 20:19

beatabm napisał(a):... to dwudziesty trzeci kurs na trasie Queen – Komiza od wczoraj od 17:00. ) ...
Że który :?: 8O

beatabm napisał(a):... Przypłynęłam za wcześnie, piekarnia jeszcze zamknięta.

Zanim ją otworzą mam jeszcze czas – świetnie, idę na spacer po mieście, tym razem z aparatem, zapraszam na poranną wędrówkę:...
Warto było się pospieszyć :)

beatabm napisał(a):... znikamy z portu po cichutku, jak duchy.
Co złego to nie my.
:papa:
No przecież :wink:

Agata dobrze, że dzieci już nie u cyca :wink:
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 27.02.2018 20:37

beatabm napisał(a):Na pokładzie nie ma chleba

I zaproś tu takich, to nie dość, że się opiją, to jeszcze wszystko wyjedzą :wink: :lol:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 27.02.2018 20:39

gusia-s napisał(a):Agata dobrze, że dzieci już nie u cyca :wink:

Racja, gdyby były u cyca, to dla mnie byłyby nici z cyca ;)
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 20:41

agata26061 napisał(a):Eeeeee, no źle napisałam. Pisałam na szybko. Oczywiście, że z dzieciakami ;) Więc jest duża szansa, że nie będziemy zbyt wielu napojów wyskokowych spożywać ;)
Chodziło mi o to dokładnie, że zawsze jeździliśmy z jakimiś znajomymi a teraz tylko ja, mąż i dzieciaki ;) :mrgreen: :mrgreen: Zawsze ze znajomymi spożywało się nieco więcej % (oczywiście rozsądek też tutaj był w miarę zdrowy). Teraz sami z mężem też winka nie odmówimy, czy jakiegoś drinka, no i piwka, bo lubimy :D Ale myślę, że głowa nas po takiej dawce nie rozboli... :mrgreen: :oczko_usmiech:
No chyba, że cyca jakiegoś dobrego dorwiemy, to kto wie? Może nas bardzo wciągnie ;)

Uff bo już się przestraszyłam że dzieciaki za karę w domu zostają 8O
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 20:43

gusia-s napisał(a):
beatabm napisał(a):... to dwudziesty trzeci kurs na trasie Queen – Komiza od wczoraj od 17:00. ) ...
Że który :?: 8O

Nie wiem jak On to naliczył ale twierdzi że 23 :roll: Może po nocy pływał w kółko jak poszłam spać???? Albo dorabiał na taksówce :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 20:44

elka21 napisał(a):
beatabm napisał(a):Na pokładzie nie ma chleba
I zaproś tu takich, to nie dość, że się opiją, to jeszcze wszystko wyjedzą :wink: :lol:

Nawet pół cukru ze słoika :mrgreen: Bo wiesz, w gościach się słodzi 4 łyżeczki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.02.2018 20:45

agata26061 napisał(a):

Ty byś się nacycała to by grzecznie spały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 27.02.2018 21:02

beatabm napisał(a):
agata26061 napisał(a):

Ty byś się nacycała to by grzecznie spały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hehehehe nooo wtedy, to by z pewnością spały grzeczniutko. Na szczęście ten etap mam już za sobą dawno, więc teraz pozostaje mi na wakacjach nic tylko się nacycać ;) :mrgreen: :oczko_usmiech: :lol: :oczko_usmiech:
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 27.02.2018 21:08

dajcie się chwilę ogarnąć, bo ja jeszcze na tych bunkrach jestem :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 27.02.2018 21:51

beatabm
Nawet pół cukru ze słoika :mrgreen: Bo wiesz, w gościach się słodzi 4 łyżeczki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8O 8O Muscat słodki był, to fakt :roll: Ale ja na pewno go nie słodziłam Waszym cukrem.. :roll: Może mewy wyżarły (te co ich nie słyszałaś na pokładzie :mrgreen: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO - strona 133
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone