Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 11.10.2017 11:59

beatabm napisał(a):
Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę :papa:

Witaj w Załodze Beata W.. Najpierw cycasz karniaka :mrgreen:

Karniak może być :lol: A jak coś to w tym ogródku mogę Wam czasem pomóc, oczywiście przy cycaniu :oczko_usmiech:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 11:59

Andzia* napisał(a):I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!! :wink:

Wskakuj Andzia*. Narazie siedzimy w winnicy, na morzu brzydka pogoda, nie ma gdzie się spieszyć, tu nam dobrze :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 12:03

Beata W. napisał(a):
beatabm napisał(a):
Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę :papa:

Witaj w Załodze Beata W.. Najpierw cycasz karniaka :mrgreen:

Karniak może być :lol: A jak coś to w tym ogródku mogę Wam czasem pomóc, oczywiście przy cycaniu :oczko_usmiech:

Ogródkiem rządzą Ewa i Katerina, nie będe im w nim mieszać bo jak się dotknę to nic nie urośnie, na pewno ucieszą się z kolejnych rąk do pracy :oczko_usmiech: Jak dobrze się tam spiszesz - cyca oczywiście dostaniesz Obrazek
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 11.10.2017 13:19

beatabm napisał(a):
Andzia* napisał(a):I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!! :wink:

Wskakuj Andzia*. Narazie siedzimy w winnicy, na morzu brzydka pogoda, nie ma gdzie się spieszyć, tu nam dobrze :wink:

W winnicach teraz winobranie coś o tym wiem.
Mi tu też dobrze, wina pod dostatkiem , doborowe towarzystwo, coś na ząb się znajdzie i gra muzyka :oczko_usmiech:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 11.10.2017 14:49

CROnikiCROpka napisał(a):... Do tego mogę robić przekąski do cyca i dbać o ogród :mrgreen: ...
Pomogę przy ogrodzie :!: Mam doświadczenie 8) Drugi rok uprawiam bungevile :mrgreen: Nawet zakwitła bogato w sezonie. Teraz liście zgubiła ale żyje, widzę to po niej :mrgreen:

Katerina napisał(a):... Angielskie tłumaczenie nazwy produktu - Cold Boob, czy też Chilled Boob...
Ten Chilled brzmi niemal jak chillout - pasuje do cyca :mrgreen:

beatabm napisał(a):... Za to mogę obsługiwać żeglarzy...
Znaczy się w jakim zakresie 8O :mrgreen: Tak czy siak się kontroluj w tej obsłudze, szczególnie jak będziesz na chilloucie :oczko_usmiech:

Przypomniała mi się sytuacja z mojego rejsu :mrgreen:
Odbijamy, Kapitan do członka załogi ... oddaj cumę i po chwili - ale nie koledze na brzegu :mrgreen:
Dla niewtajemniczonych, koleżanka zamiast wciągnąć cumę na pokład, bo ona nasza była rzuciła ją na brzeg od którego odchodziliśmy :mrgreen:

Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja 8O :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 11.10.2017 18:27

gusia-s
Drugi rok uprawiam bungevile :mrgreen: Nawet zakwitła bogato w sezonie. Teraz liście zgubiła ale żyje, widzę to po

Musiałabyś moją zobaczyć 8O Zostawiłam mamie pod opiekę, wracam z Cro - a tu krzaczor :!: Długie zwisające pędy i wciąż kwiecie na niej. Nie wiem ,czy przyciąć teraz, czy na wiosnę..

beatabm napisał(a):
... Za to mogę obsługiwać żeglarzy...

Znaczy się w jakim zakresie 8O :mrgreen: Tak czy siak się kontroluj w tej obsłudze, szczególnie jak będziesz na chilloucie :oczko_usmiech:

Dokładnie :)

Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam

Nie mam wiele doświadczenia (poza epizodem na Queen :wink: ), ale myślę,że to by było również moje podejście :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2017 18:33

Jak się zasiedzicie w tej winnicy, to bedzie wami tak bujać że prędko nie wypłyniecie :lol:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 19:54

Andzia* napisał(a):
beatabm napisał(a):
Andzia* napisał(a):W winnicach teraz winobranie coś o tym wiem.
Mi tu też dobrze, wina pod dostatkiem , doborowe towarzystwo, coś na ząb się znajdzie i gra muzyka :oczko_usmiech:

Dokładnie, czego chcieć więcej :mrgreen: Niech się pogoda na morzu wyklaruje to popłyniemy :wink:
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 11.10.2017 19:57

gusia-s napisał(a):Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja 8O :mrgreen:

Przypomina mi się film Pole rażenia - Bruce Willis poznaje nową partnerkę do patrolowania rzeki, idą do łodzi, on staje u steru, ona odwiązuje cumę... O tylko czeka...
No właśnie, kto widział, i na co on czekał???? :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 19:57

... Za to mogę obsługiwać żeglarzy... Znaczy się w jakim zakresie 8O :mrgreen: Tak czy siak się kontroluj w tej obsłudze, szczególnie jak będziesz na chilloucie :oczko_usmiech:

No jak w jakim, cycowym :mrgreen: Kontrola pełna :mrgreen:

Odbijamy, Kapitan do członka załogi ... oddaj cumę i po chwili - ale nie koledze na brzegu :mrgreen:
Dla niewtajemniczonych, koleżanka zamiast wciągnąć cumę na pokład, bo ona nasza była rzuciła ją na brzeg od którego odchodziliśmy :mrgreen:

Umarłam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrze że nie usłyszała oddaj sie na cumie dziobowej bo by miała dylemat czy na lądzie czy na pokładzie :mrgreen:

Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja 8O :mrgreen:

8O 8O Przecież po cycu łatwiej sie na rozbujanej łodzi poziom trzyma, łódź w jedna, cyc w drugą, idziesz prosto :mrgreen:
Ostatnio edytowano 11.10.2017 20:05 przez Kapitańska Baba, łącznie edytowano 1 raz
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 20:02

Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam

Nie mam wiele doświadczenia (poza epizodem na Queen :wink: ), ale myślę,że to by było również moje podejście :D

Ja to Ci tylko delikatnie przypominam że w stanie poważnego nacycania musiałaś zejść z łódki na ruszający się ponton i płynąć w noc.... jak to się ma do króciutkiego trapu? Kobieto :roll: :roll: :roll:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 20:03

szaki17 napisał(a):Jak się zasiedzicie w tej winnicy, to bedzie wami tak bujać że prędko nie wypłyniecie :lol:

Ale jakie przyjemne takie winnicowe bujanie :hearts:
Zresztą, nam bujanie w pływaniu nie przeszkadza :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 20:04

Abakus68 napisał(a):
gusia-s napisał(a):Jak ja się nacycam na pokładzie to się z niego nie ruszam a jak na lądzie to nie wsiadam - mam stracha wtedy przed pokonaniem trapu, jakoś tak wszystko się wtedy buja 8O :mrgreen:

Przypomina mi się film Pole rażenia - Bruce Willis poznaje nową partnerkę do patrolowania rzeki, idą do łodzi, on staje u steru, ona odwiązuje cumę... O tylko czeka...

Przyznaję, nie mam zielonego pojęcia.... Nie posiadam telewizora od rzadko cokolwiek oglądam....... Czekał aby się tyłem do niego wypięła? 8O
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 11.10.2017 20:19

beatabm napisał(a):
Abakus68 napisał(a):

Przyznaję, nie mam zielonego pojęcia.... Nie posiadam telewizora od rzadko cokolwiek oglądam....... Czekał aby się tyłem do niego wypięła? 8O

Ha, ha. Nie. Bruce raczej nie grywał w erotykach...
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 20:21

Abakus68 napisał(a):Ha, ha. Nie. Bruce raczej nie grywał w erotykach...

Mówiłam że się nie znam :( Może Czytelnicy pomogą, ratunku!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone