Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 08:41

gusia-s napisał(a):
beatabm napisał(a):... Czy ktoś z Was wie dlaczego przy każdym rzędzie winorośli nasza Gospodyni sadzi róże? My wiemy ale nie powiemy tak szybko, czekam na pomysły...

To jest swego rodzaju system alarmowo-ochronny bym powiedziała ;) a przy okazji piękna ozdoba :)

Dokładnie tak :D Brawo!!
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 11.10.2017 08:49

beatabm napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Może jak jakieś robactwo/choróbsko miałoby się zalęgnąć, to najpierw zaatakowałoby różę? Wtedy widzą, że coś jest nie tak i będą mogli reagować, żeby uratować winogrona? Takie wydumki osoby nie mającej pojęcia o ogrodnictwie i sadownictwie :P

Brawo TY!!! Dokładnie tak, róże są bardziej podatne na choroby. Jeśli coś zaczyna im dolegać - właściciel winnicy natychmiast wie że trzeba w niej działać prewencyjnie :D

Brawo JA! :mrgreen: Strzał w dychę, kobieca intuicja działa :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 08:51

CROnikiCROpka napisał(a):

Z taka intuicją powinnaś koniecznie wejść z Kateriną w spółkę, obie zakładajcie tą dalmatyńską winnicę :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: Wtedy cyca nam nigdy nie zabraknie :lol:
Gandalf Biały
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gandalf Biały » 11.10.2017 09:07

beatabm napisał(a):
Gandalf Biały napisał(a):Zostało jeszcze choć troszkę ???
Oj musiały być pełne te piwniczki a co za tym idzie i cyce a jak musiało smakować .
Wpadłem i zostaje w tych piwniczkach bo pięknie są usytuowane .
A Dziewczyny kreatywne były miło przywitały gospodarzy .

Mamy duże możliwości ale tej maleńkiej piwniczce nie damy rady :roll:
Zostawiłyśmy nawet całkiem sporo dla Ciebie :wink:

DSC_2876.jpg

O jak miło !!!
Piwniczka zaopatrzona jak się patrzy na długie wieczory wystarczy i na wspominki :D
Miłego dnia życzę :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 10:03

Gandalf Biały napisał(a):O jak miło !!!
Piwniczka zaopatrzona jak się patrzy na długie wieczory wystarczy i na wspominki :D
Miłego dnia życzę :papa:

Dziękuję, Tobie również :papa:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 11.10.2017 10:29

beatabm napisał(a):

Z taka intuicją powinnaś koniecznie wejść z Kateriną w spółkę, obie zakładajcie tą dalmatyńską winnicę :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: Wtedy cyca nam nigdy nie zabraknie :lol:

Oj z chęcią powiem Ci. Tam przynajmniej cieplej i przyjemniej niż tu. :roll:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 11.10.2017 10:42

Ewa, z nieba nam spadasz..Ty wstrzemięźliwa w kwestii cyca jesteś :) , to dobrze interesu przypilnujesz :lol: Ja mogę zająć się promocją i degustacjami z gośćmi :mrgreen:
Potrzebny dobry księgowy, bo ja ,niestety, w tym obszarze czeluść mam ciemną i bezdenną :( Ktoś chętny?
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 10:48

Katerina napisał(a):Ewa, z nieba nam spadasz..Ty wstrzemięźliwa w kwestii cyca jesteś :) , to dobrze interesu przypilnujesz :lol: Ja mogę zająć się promocją i degustacjami z gośćmi :mrgreen:
Potrzebny dobry księgowy, bo ja ,niestety, w tym obszarze czeluść mam ciemną i bezdenną :( Ktoś chętny?

Liczyć kasę mogę zawsze :mrgreen: Zgłaszam akces do spółki. Ale do degustacji również :oczko_usmiech:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 11.10.2017 10:53

Katerina napisał(a):Ewa, z nieba nam spadasz..Ty wstrzemięźliwa w kwestii cyca jesteś :) , to dobrze interesu przypilnujesz :lol: Ja mogę zająć się promocją i degustacjami z gośćmi :mrgreen:

Będzie miał kto trzeźwym okiem doglądać interesu :) Do tego mogę robić przekąski do cyca i dbać o ogród :mrgreen: jak było widać, mam talent ukryty :lol:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 10:55

Będzie miał kto trzeźwym okiem doglądać interesu :) Do tego mogę robić przekąski do cyca i dbać o ogród :mrgreen: jak było widać, mam talent ukryty :lol:

Tylko nazwę "Zimny Cyc" musimy szybko zastrzec :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 11.10.2017 11:29

beatabm:

Angielskie tłumaczenie nazwy produktu - Cold Boob, czy też Chilled Boob.

A po chorwacku :?: Hladni...? Chyba trzeba zadać pytanie w wątku :Prośba o tłumaczenie.. :roll:

Ewa, przekąski i ogródek możemy pospołu obrabiać, bo to akurat uwielbiam :)
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 11.10.2017 11:49

Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 11:49

Katerina napisał(a):beatabm:

Angielskie tłumaczenie nazwy produktu - Cold Boob, czy też Chilled Boob.

A po chorwacku :?: Hladni...? Chyba trzeba zadać pytanie w wątku :Prośba o tłumaczenie.. :roll:

Ewa, przekąski i ogródek możemy pospołu obrabiać, bo to akurat uwielbiam :)

Po słoweńsku cyc to cyc, po chorwacku pewnie podobnie :mrgreen:
W przekąskach Wam pomogę ale w ogródku to same sobie siedźcie, tego nie cierpię :roll:
Za to mogę obsługiwać żeglarzy, co więcej trza im jakiś specjalny rabat na cyce dać coby się marka roznosiła po całym świecie :oczko_usmiech:
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 11.10.2017 11:56

I ja się jeszcze załapałam, to mogę odcumować Queen i ruszamy w rejs !!! :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 11.10.2017 11:57

Beata W. napisał(a):Widzę, że na rejs się jeszcze nie spóźniłam więc upchnę się gdzieś na doczepkę :papa:

Witaj w Załodze Beata W.. Najpierw cycasz karniaka :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Żeglowanie na Queen - najbardziej cycata relacja z CRO - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone