gusia-s napisał(a):Piękna ... tchnęła dziś we mnie trochę radości ...
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Piękna ... tchnęła dziś we mnie trochę radości ...
Coś się stało? Czemu Gusia smutna???
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Przeszłaś drogę św. Jakuba czy Doktor bo chyba to On wspomina. Czytałam na żywo relację znajomej forumowiczki z mojego forum karawaningowego. Super to przedstawiłabeatabm napisał(a): ... Czym jest Santiago i Camino de Santiago, opowiem kiedy indziej ale bardzo każdego zachęcam do odbycia takiej wędrówki – pielgrzymki...
Na naszej łódce rury nie było
Widać, że imprezka się udała
Łódź bez rury traci swoje walory jak widać
Na pielgrzymce był Doktor, to Jego część relacji. Opowiada o niej z pasją ale może sam coś dopisze
Katerina napisał(a):Tęcza...symbol nadziei,że wreszcie dotrzecie wkrótce do Komiży, bo mi i małżowi w gardłach zaschło
CROberto napisał(a):Tak jest
Nie będę się przecież z Kapitańską spierał...
Zrobię to tylko może w odwrotnej kolejności,żeby mieć szansę na nadrabianie...
Abakus68 napisał(a):Czyli tak, kulturowe dziedzictwo prętowe rozebrali, teraz w RP na złomie zamienią na drugą rurę i dwie będą targać na jacht. Boska moc potwierdza dwoma tęczami, że dwie rury to dobra rzecz. I to rozumiem, ale że ja się nie nauczyłem grać na garnkach to nie rozumiem. Nie z tego cyca widocznie ciągnąłem
Abakus68 napisał(a):Dobrze, dobrze winny się ino tłumaczy, chociaż w waszym przypadku należałoby użyć stwierdzenie cycowy miast winny
Abakus68 napisał(a):A jeden taki wodę w wino zmieniał, mleko w piersi zmienić trzeba było, ale byłyby rubaszne dzieciaki!
Powrót do Nasze relacje z podróży