agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
właśnie...miała być Grecja, najlepiej jakaś wyspa...jest Korčula
... też wyspa
Jak się z Wami nie zgodzić???? Nie da rady
Będą wyspy ale jakie? Któż to wie
Odwiedzimy może jedną, może dwie
agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
... też wyspa
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a):
... też wyspa
Jak się z Wami nie zgodzić???? Nie da rady
Będą wyspy ale jakie? Któż to wie
Odwiedzimy może jedną, może dwie
słoma79 napisał(a):
albo pięć
Sućuraj, gdyby nie te promy i kolejki do nich brałbym w ciemno...bardzo mi pasuje ta miejscowość i widok z portu
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
albo pięć
Sućuraj, gdyby nie te promy i kolejki do nich brałbym w ciemno...bardzo mi pasuje ta miejscowość i widok z portu
W 2017 byłam na siedmiu wyspach to w 2018 przez trzy tygodnie to może być podobna ilość
Co Ci promy przeszkadzają? Dużo ludzi, ruch, cały czas coś się dzieje w tym końcu świata, wróć, Hvaru
Chyba macie rację, nacycana straciłam pełną kontrolacjębeatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):gusia-s napisał(a):Oooo Felun ... to własnie on mnie dostarczył do Sucuraja ale w znacznie lepszą pogodę .
Groźnie się robi jakoś
to który Felun cię w końcu dostarczył? Bo niby stałaś za sterem mojego, a ja tym nie płynąłem...ten za oknem Kapitańskiej to Felun Jedan...mój to Felun...dwie różne krypy
Gusia się nacycała i Feluny pomieszała
słoma79 napisał(a):właśnie tych ludzi tak się nie czuje...wszyscy gnają dalej, zostają tylko żeglarze i pasażerowie fishów
a prom mi przeszkadza...zasłania ten mniamniuśny napis
gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała Chyba macie rację, nacycana straciłam pełną kontrolację
Płynęłam Felunem ... bez dopisku Jedan ... nie wiedziałam, ze ich jest dwóch jak kilerów
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała Chyba macie rację, nacycana straciłam pełną kontrolację
Płynęłam Felunem ... bez dopisku Jedan ... nie wiedziałam, ze ich jest dwóch jak kilerów
Jedan czy dwóch, ważne że felun
Gusia tylko Ty z Queen nie idź na jakiś inny jacht przez pomyłkę
słoma79 napisał(a):
nie, no tego nie musisz mi tłumaczyć tymi wielkimi fioletowymi literami w stylu disco
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
nie, no tego nie musisz mi tłumaczyć tymi wielkimi fioletowymi literami w stylu disco
Jeszcze trochę w tym Sucuraju postoimy to i disco będzie. Tylko Doktora trzeba obudzić. Będzie...będzie zabawa...będzie się działo......
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Biedny Doktor...musiał bardzo się bać
Ale czarno na niebie Aż strach się bać, bo w tym strachu człowiek się nacyca i będzie zdany na łaskę i niełaskę żywiołów
Pozdrowienia dla Kapitana i całej Załogi. Trzymam kciuki za pogodę
Takiego bohatera zgrywa a padł ze strachu
Pozdrawiamy
O i weź tu zrozum kobietęsłoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Gusia się nacycała i Feluny pomieszała Chyba macie rację, nacycana straciłam pełną kontrolację
Jedan czy dwóch, ważne że felun
Gusia tylko Ty z Queen nie idź na jakiś inny jacht przez pomyłkę
przed chwilą sama namawiałaś do cycania u spragnionych żeglarzy z sąsiedztwa
Powrót do Nasze relacje z podróży