szaki17 napisał(a):Nooo.... zaczyna się, po zapasach nie patrzę, ale dojrzałem płetwy więc będzie coś z pod wody
gusia-s napisał(a):]Ależ mi slinianki sie uruchomiły
Słodkie powitanie Księżniczki zgotowały i jakie kreatywne
Nareszcie w trasie
Marsallah napisał(a):Z opóźnieniem melduję się na pokładzie. I dziękuję tutaj autorowi skryptu pozwalającego na lekturę wątku, pokazując tylko posty jednego użytkownika. Tutaj się ta opcja przyda
Marsallah napisał(a):
Z opóźnieniem melduję się na pokładzie. I dziękuję tutaj autorowi skryptu pozwalającego na lekturę wątku, pokazując tylko posty jednego użytkownika. Tutaj się ta opcja przyda
Katerina napisał(a):Marsallah napisał(a):
Z opóźnieniem melduję się na pokładzie. I dziękuję tutaj autorowi skryptu pozwalającego na lekturę wątku, pokazując tylko posty jednego użytkownika. Tutaj się ta opcja przyda
Bo trzeba czasem coś cycnąć,żeby wytrzymać i przedrzeć się przez nasze cyco-pogaduchy
Pięknie i sielsko w tej winnicy -ponoć to moje rodzinne strony - babka pochodziła z gminy Brežice
Marsallah i tak się o tym nie dowie gdyż selekcjonuje wypowiedziKaterina napisał(a):Marsallah napisał(a):
Bo trzeba czasem coś cycnąć,żeby wytrzymać i przedrzeć się przez nasze cyco-pogaduchy
Katerina napisał(a): ... Pięknie i sielsko w tej winnicy -ponoć to moje rodzinne strony - babka pochodziła z gminy Brežice
beatabm napisał(a): dzięki tym naszym pogaduchom, żartom i cycaniu widać że relacja żyje i że Czytelnicy się bawią tworząc ją ze mną
[/quote][/quote]gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a): ... Pięknie i sielsko w tej winnicy -ponoć to moje rodzinne strony - babka pochodziła z gminy Brežice
Ty się lepiej dokładnie doinformuj, czy tam jakaś winnica nie pozostała Tobie w spadku.beatabm napisał(a): dzięki tym naszym pogaduchom, żartom i cycaniu widać że relacja żyje i że Czytelnicy się bawią tworząc ją ze mną
No to chlup
CROnikiCROpka napisał(a):Dla tych tęskniących za tym, co na morzu - można tutaj sprawdzić, co się dzieje w Cro: http://www.marinetraffic.com/en/ais/hom ... .0/zoom:10