gusia-s napisał(a):
Ale, że pod wodą nudno? No coś Ty?
Katerina napisał(a):Brawo Wy
Jak niewinnie wygląda pogoda na zdjęciach w porównaniu z opisem
Rozumiem,że szklanki puste, żeby jak ewentualnie ten bom w nie wyrżnie, to cyc się nie zmarnuje?
beatabm napisał(a):Nie przejmuj się, nam tez dużo osób takie bzdury plecie Jednak jak sobie pomyślę ile już osób zaraziliśmy naszą pasją, ilu naszych Załogantów pokochało żeglowanie i Chorwację to upewniam się że to jednak ja mam rację a nie ci malkontenci dookoła
Zresztą, jak można porównywać wyjazd na all do hotelu z samodzielnym podróżowaniem
Pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś po perypetiach związanych z powrotem z Cro, że mąż kategorycznie odmówił ponownych wakacji w tym kraju ale na szczęście bardzo szybko mu minęło bo już kolejne wakacje znów tam byliście ... te z sąsiadami czyli ostatnieagata26061 napisał(a):... Ale na szczęście mamy piękną Chorwację i tam wolimy jeździć
Katerina napisał(a):gusia-sżeby faktycznie do tego doszło musiałabym zostać tu zbanowana
Mnie to też dotyczy...
Dziewczyny , mnie tak się wydaje , że nawet zbanowany użytkownik forum do Chorwacji na wakacje pojedzie ,
gusia-s napisał(a):Pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś po perypetiach związanych z powrotem z Cro, że mąż kategorycznie odmówił ponownych wakacji w tym kraju ale na szczęście bardzo szybko mu minęło bo już kolejne wakacje znów tam byliście ... te z sąsiadami czyli ostatnieagata26061 napisał(a):... Ale na szczęście mamy piękną Chorwację i tam wolimy jeździć
My już chyba 3 rok z rzędu sobie mówimy, że teraz już przerwa i zdrada No i te lody sobie przez zimę kruszeją. Ja nie wiem... chyba, żeby faktycznie do tego doszło musiałabym zostać tu zbanowana
Inaczej jakoś tego nie widzę
piotrf napisał(a):Gładkie morze i ostry wiatr - samo dobro
Piotr
Katerina napisał(a):Faktem jest,że forum rozcycane jak nigdy dotąd...
Powrót do Nasze relacje z podróży