Katerina napisał(a):
Ja się uśmiałam
To dawaj ten odcinek , też się chętnie uśmieję
Katerina napisał(a):
Ja się uśmiałam
Katerina napisał(a):Mój mąż ,który jest projektantem i inżynierem upiera się,że to jest srebrna taśma - ta najmocniejsza
Tłumaczę mu,że może Wy macie faktycznie jakąś szarą, a on mi nadal,że to "srebrna"..
A WD - 40 to oczywisty mus..
Katerina napisał(a):Może dane nam będzie kiedyś przy jakimś cycu przedyskutować kwestię koloru tej taśmy?
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Mój mąż ,który jest projektantem i inżynierem upiera się,że to jest srebrna taśma - ta najmocniejsza
Tłumaczę mu,że może Wy macie faktycznie jakąś szarą, a on mi nadal,że to "srebrna"..
A WD - 40 to oczywisty mus..
Hm.... damsko męskie inne postrzeganie kolorów W sumie ona ma taki połysk, jakby się uprzeć to może być i srebrna Zresztą, jak ją zwał tak zwał, grunt że skuteczna jest niesamowicie
tomekkulach napisał(a):W oryginale Silver Tape
Jakby była szara to by byłoGray
...
Ponoć dla mężczyzny istnieją 3 kolory:
-może być;
-pedalski i
...ujowy
Sorki za "wtrancenie sie"
Pozdrawiam
gusia-s napisał(a):Będzie zdrada czy nie bo już nie wiem ...
beatabm napisał(a):Tak każdego dnia nie wiem czy by mi to pasowało czy nie do końca, czasami jednak potrzebuję spokoju Takie obserwacje dużo ciekawego wnoszą, są lepsze niż najlepszy program telewizyjny
My zawsze staramy sie pomieszać klimat - trochę centrów, trochę bezludnych kotwicowisk
słoma79 napisał(a): tyrtytki
agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a): tyrtytki
Może ja trochę nieoczytana jestem, ale zaciekawiło mnie to słowo. Czy możesz bliżej wyjaśnić sens jego znaczenia?
Powrót do Nasze relacje z podróży