Jestem i Ja...
uff... niedługo ta relacja bedzie miała 1000 stron, jak tak delej pojdzie.
Fajna zaglowka, troche ciasna, ale fajna
Monte Christo napisał(a):Jestem i Ja...
uff... niedługo ta relacja bedzie miała 1000 stron, jak tak delej pojdzie.
Fajna zaglowka, troche ciasna, ale fajna
Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
"Katerina"]Jaki fajny kapelusz - ja miałam kiedyś taki..podobny
Piękne kolorki na zdjęciach - to był poranek? Trochę jak o zachodzie słońca...
Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
Moja teściowa wierzy tylko w klej Wikol...Potrafi tym przyklejać półki do ściany
Co to jest ten pilot?Taki jak do TV?
Przez chwilę musiałam się zastanowić dlaczego przed wyjściem w morze nie budzicie Kateriny aby mogła Wam pomachać z balkonu a to przecież Cavtat a nie Komiża
Może znów były problemy z kotwicą albo jakieś inne... albo po nacycaniu zapomnieli Poczekamy na wyjaśnieniaKaterina napisał(a):gusia-sPrzez chwilę musiałam się zastanowić dlaczego przed wyjściem w morze nie budzicie Kateriny aby mogła Wam pomachać z balkonu a to przecież Cavtat a nie Komiża
Wyobraź sobie ,że w Komiży mnie nie obudzili
Także, Queen widziałam tylko po ciemku i po omacku
gusia-s napisał(a):Może znów były problemy z kotwicą albo jakieś inne... albo po nacycaniu zapomnieli Poczekamy na wyjaśnienia
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Może znów były problemy z kotwicą albo jakieś inne... albo po nacycaniu zapomnieli Poczekamy na wyjaśnienia
To było nasze dobre serduszko żeby nie budzić Gości z rana - ponieważ tak sobie myślę że po cycaniu na Queen dłuuuuuuuugo spali
Pełna gotowośćbeatabm napisał(a): ... Trochę z niepokojem obserwujemy prognozy pogody – wskazują one jednoznacznie na nadchodzące jugo ...
To było nasze dobre serduszko żeby nie budzić Gości z rana - ponieważ tak sobie myślę że po cycaniu na Queen dłuuuuuuuugo spali
potem zbliżymy się do Peljesaca.
Trzeba rozglądać się za noclegiem gdzieś tam.
Takie buty ...
"beatabm"] ... Trochę z niepokojem obserwujemy prognozy pogody – wskazują one jednoznacznie na nadchodzące jugo ... Pełna gotowość
Katerina napisał(a):Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
Moja teściowa wierzy tylko w klej Wikol...Potrafi tym przyklejać półki do ściany
Powrót do Nasze relacje z podróży