Już podejrzałam u Ciebie coś, co sama bym chciała zastosować swojej podróży
Mianowicie te cudowne, srebrne, pojemne doypacki Szukam takich, ale znaleźć nie mogę...
UwTw napisał(a):Już podejrzałam u Ciebie coś, co sama bym chciała zastosować swojej podróży
Mianowicie te cudowne, srebrne, pojemne doypacki Szukam takich, ale znaleźć nie mogę...
beatabm napisał(a):Abakus68 napisał(a):trio tenorów musi być, tu jest Jim, Jack, ale brak Johny'ego
Źle z Tobą, Cyc Ci przesłonił Johny'ego
Andzia* napisał(a):Ja na to mówię kroplówki
Bardzo dobrze sprawdzają się np. w autobusie podczas wypraw rodzinnych na wesela itp gdzie polewanie napojów skokowych jest nieco utrudnione podczas jazdy.
Dla ułatwienia montuje się wężyk, kroplówka spoczywa na półce ponad głowami pasażerów o git !!!! Nic się nie rozbije, nic się nie rozchlapie
UwTw napisał(a):Normalnie Was kocham Stanę się przez Was wielbicielką CYCÓW
Abakus68 napisał(a):To czerwone coś to jedyne co daje to przegryzienie coli, ale jak chcesz taki bardziej smooth taste to jedynie któryś z tych...
[attachment=0]errata.jpg
Katerina napisał(a):Czuć tu zbliżającego się wielkimi krokami Sylwestra
Cyca można też pozyskać z ...odzysku W tym kartoniku ze sprytnym kranikiem jest taki sam cyc jak ten z Allegro - dwie pieczenie na jednym ogniu
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Czuć tu zbliżającego się wielkimi krokami Sylwestra
Cyca można też pozyskać z ...odzysku W tym kartoniku ze sprytnym kranikiem jest taki sam cyc jak ten z Allegro - dwie pieczenie na jednym ogniu
Nie da rady Skonsumowany Cyc nie nadaje się do powtórnego napełnienia
Katerina napisał(a):Ale jesteś pewna? Polak potrafi..
Abakus68 napisał(a):ludzie zużyte filtry od Brity napełniają ponownie węglem... a cyca się nie da?
Powrót do Nasze relacje z podróży