Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):.... my nigdy nie wiemy gdzie się zatrzymamy. ....
Ja jak się rozpędzę to też nie wiem kiedy przestać...Ale to chyba nie o to chodzi;)
Interpretację pozostawię jednak Tobie
Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):.... my nigdy nie wiemy gdzie się zatrzymamy. ....
Ja jak się rozpędzę to też nie wiem kiedy przestać...Ale to chyba nie o to chodzi;)
dangol napisał(a):beatabm napisał(a): Za 12-metrową łódź nawet 107 eu
A myślałam, że ceny z kosmosu to tylko na Eolie ...
W liparyjskiej stolicy marina wyniosła nas 60 EUR za łódkę > 15 m, no ale bojki na Salinie i Stromboli wyszły za nią po 50 . Na szczęście wybraliśmy marinę na Lipari, a nie na Salinie, bo tam wyszłoby znacznie więcej (nie wiem jak zaśpiewaliby po sezonie, latem za naszą łódkę ponoć byłoby coś około 150).
słoma79 napisał(a):Trzeba było Doktora w tych niebieskich rękawiczkach i z tą maczetą w dłoni wysłać na negocjacje w sprawie ceny
agata26061 napisał(a):Ależ mi się ten Dubrovnik spodobał od Waszej strony... Chyba go jeszcze nie widziałam w takiej odsłonie na tym forum Piękny. Ledwie w tym roku go liznęliśmy... Do nadrobienia oczywiście
="Katerina"]beatabmten ponton to jednak nie jest stabilna i sucha jednostka.
No co Ty?A na tych zdjęciach z D. to ile Wy macie lat - po 15 cie ? Captain od zawsze wie gdzie można być szefem , widzę
Katerina napisał(a):Tak...wyglądacie jak na planie filmowym Ulice wokół zamknięte - i nie jest to" Gra o tron" - super
gusia-s napisał(a):Ale sikuty w tym Dubrovniku
To musiało być naprawdę bardzo dawno temu ... pierwszy raz w Dubrovniku byłam 5 lat temu i już było gęsto, 2 lata później było jeszcze gęściej i od tamtej pory już nie byłam wcale , lecz jak trafi się, że będę w pobliżu to i tak na pewno znów zawitam choćbym miała się przeciskać łokciami
Właśnie nigdy nie byłam wieczorową porą. Wtedy może być luźniej jak już wszyscy 1 dniowi turyści wyjadą. Zobaczymy, ocenimy po tym co wspominać będzie Doktor
Dziewczyny jakie wystrojone na miastoooo Piknie
beatabm napisał(a):
Ja zostałam w Cavtacie również dlatego, że chcę Dubrownik pamiętać takim, jakim go widziałam kiedy byłam w nim ostatni raz .......
Powrót do Nasze relacje z podróży