Tylko tak pacze ... jak tu Gienie wybrać w takiej sytuacjibeatabm napisał(a):Rozpuście i lenistwu chyba Tej osobie w hamaku zdecydowanie za dobrzeNa spanie szkoda czasu Lepiej oddać się kontemplacji ...
gusia-s napisał(a):Tylko tak pacze ... jak tu Gienie wybrać w takiej sytuacjibeatabm napisał(a):Rozpuście i lenistwu chyba Tej osobie w hamaku zdecydowanie za dobrzeNa spanie szkoda czasu Lepiej oddać się kontemplacji ...
Magda O. napisał(a):beatabm napisał(a): ... Potem obiad a po nim naszym oczom ukazuje się.........
Ja stawiam na Dubrovnik
gusia-s napisał(a):Stadko delfinów pod murami Dubrovnika
Katerina napisał(a):Poznaję tę karafkę chyba..
Katerina napisał(a):Taaa...tamta którą pamiętam miała czerwonawy korek..jak ta w Twoim awatarze
Szklankę mniej pamiętam...może dlatego,że ciągle dzierżyłam ją w dłoni , a karafa stała przede mną jak jakaś latarnia morska
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Taaa...tamta którą pamiętam miała czerwonawy korek..jak ta w Twoim awatarze
Szklankę mniej pamiętam...może dlatego,że ciągle dzierżyłam ją w dłoni , a karafa stała przede mną jak jakaś latarnia morska
Na fotce z odcinka światło oszukało, korek był czerwony, Twoja pamieć nie zwodzi pomimo hmmmmm....sama wiesz, trudnych warunków na morzu
Powrót do Nasze relacje z podróży