Zazdroszczę Wam tych zachodów prosto z morza i leniwych poranków na jachcie .... Rozmarzyłam się...
Ale bym pocycała... ups... popływała miałam na myśli
agata26061 napisał(a):Ale bym pocycała... ups... popływała miałam na myśli
Myślę, że możesz spełnić swe marzenie bez większego wysiłkuJanusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):Ale bym pocycała... ups... popływała miałam na myśli
Ja się piszę na jedno i drugie ...
Ups ... rozmarzyłem się
Janusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):Ale bym pocycała... ups... popływała miałam na myśli
Ups ... rozmarzyłem się
gusia-s napisał(a): Myślę, że możesz spełnić swe marzenie bez większego wysiłku
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Zacytuję kolegę Słomę - wiele się nie udziela, a sławny jest - czy jakoś tak? 8
To się nazywa - mieć to COŚ
Taaaa....Doktor zdecydowanie ma to COŚ Niebieskie rękawiczki dzięki Niemu są hitem netu
gusia-s napisał(a):Myślę, że możesz spełnić swe marzenie bez większego wysiłkuJanusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):Ale bym pocycała... ups... popływała miałam na myśli
Ups ... rozmarzyłem się
Choć to pływanie umówmy się ... raczej symboliczne
Katerina napisał(a):Ja poznałam te usługi dotyczące zabawiania gości na pokładzie anegdotami i recytacją literatury
Będę je polecać
gusia-s napisał(a):O broń Cie Panie ... Budka jest wrażliwa na wilgoć więc wody to jak najmniej jej życzymyKaterina napisał(a):... Gusia, tylko nie mów ,że to też masz w swojej przyczepie...
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):O broń Cie Panie ... Budka jest wrażliwa na wilgoć więc wody to jak najmniej jej życzymyKaterina napisał(a):... Gusia, tylko nie mów ,że to też masz w swojej przyczepie...
Ale pod tym namiotem przed wejściem już by dało radę taki luksus posiadać
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Ja poznałam te usługi dotyczące zabawiania gości na pokładzie anegdotami i recytacją literatury
Będę je polecać
Zaczniemy Doktora wypożyczać na godziny, rejs się zwróci
"gusia-s"
a z tego miejsca cały dobytek na oku i nic nie nachlapane przed wejściem głównym
Katerina napisał(a):U nas w regionie taka fucha nazywa się "Gawędziarz kaszubski"
Powrót do Nasze relacje z podróży