szaki17 napisał(a):Takie pływanie na linie za łodzią, kojarzą mi się z ciągnięciem przynęty dla ...
Mi również Na szczęście w CRO przypływają raczej delfiny
szaki17 napisał(a):Takie pływanie na linie za łodzią, kojarzą mi się z ciągnięciem przynęty dla ...
Planujesz spędzić wakacje na chorwackim wybrzeżu? Lepiej uważaj. Według danych Państwowego Instytutu Ochrony Przyrody Morze Adriatyckie może zamieszkiwać nawet 30 gatunków rekinów.
Informację podało Radio Sarajevo. Niektóre z rekinów w Adriatyku zamieszkują na stałe, część gatunków przypływa sporadycznie.
Radio Sarajevo jednak uspokaja: Nie ma się czego bać. W zeszłym roku więcej osób zmarło podczas robienia selfie, niż z powodu ataku tego morskiego drapieżnika.
Katerina napisał(a):Radio Sarajevo jednak uspokaja: Nie ma się czego bać. W zeszłym roku więcej osób zmarło podczas robienia selfie, niż z powodu ataku tego morskiego drapieżnika.
krakusowa napisał(a):Katerina napisał(a): . W zeszłym roku więcej osób zmarło podczas robienia selfie, niż z powodu ataku tego morskiego drapieżnika.
Czuję się zagrożona
Abakus68 napisał(a):Wiedziałem że to selfie to jakiś horror... Umarli na selfiozę...
beatabm napisał(a):krakusowa napisał(a):Katerina napisał(a): . W zeszłym roku więcej osób zmarło podczas robienia selfie, niż z powodu ataku tego morskiego drapieżnika.
Czuję się zagrożona
Jeśli nie będziesz próbować robić selfie z rekinem to powinnaś być bezpieczna
Ja jestem przed pierwszą - 3 skierowania się już zdezaktualizowałybeatabm napisał(a):chyba mnie na dobre odrzuciłaś od marzeń o kąpieli z delfinami trzeciej korekty nosa ani ja ani mój lekarz byśmy nie przeżyligusia-s napisał(a):Te delfiny to jednak wielgachne, jakby taki pacnął ogonem po twarzy to nos do korekty zapewne
maslinka dawała nura kiedyś przy takiej hodowli ale nie pamiętam gdzie to byłobeatabm napisał(a):Trochę późno było i co niektórzy z Załogi zamiast o obiedzie to o pędzeniu myśleli Ciekawa jestem czy coś smacznego siedziało w tej konstrukcjigusia-s napisał(a):Trzeba było dać nura przy tej hodowli może byłoby co pojeść
gusia-s napisał(a):
Te delfiny to jednak wielgachne, jakby taki pacnął ogonem po twarzy to nos do korekty zapewne
chyba mnie na dobre odrzuciłaś od marzeń o kąpieli z delfinami trzeciej korekty nosa ani ja ani mój lekarz byśmy nie przeżyli
Ja jestem przed pierwszą - 3 skierowania się już zdezaktualizowały
maslinka dawała nura kiedyś przy takiej hodowli ale nie pamiętam gdzie to byłobeatabm napisał(a):Trochę późno było i co niektórzy z Załogi zamiast o obiedzie to o pędzeniu myśleli Ciekawa jestem czy coś smacznego siedziało w tej konstrukcjigusia-s napisał(a):Trzeba było dać nura przy tej hodowli może byłoby co pojeść
beatabm napisał(a):maslinka dawała nura kiedyś przy takiej hodowli ale nie pamiętam gdzie to byłobeatabm napisał(a):Trochę późno było i co niektórzy z Załogi zamiast o obiedzie to o pędzeniu myśleli Ciekawa jestem czy coś smacznego siedziało w tej konstrukcjigusia-s napisał(a):Trzeba było dać nura przy tej hodowli może byłoby co pojeść
Sesula na Solcie
Katerina napisał(a):A może to machnięcie zastąpiłoby korektę ?
Powrót do Nasze relacje z podróży