maslinka napisał(a):Piękne delfiny
Świetne zdjęcia udało się Wam zrobić
Dzięki Nie jest łatwo utrafić delfina, a już jak zrobiłam tego skaczącego to sama nie wiem
maslinka napisał(a):Piękne delfiny
Świetne zdjęcia udało się Wam zrobić
Abakus68 napisał(a):Zdjęcia śliczności - ale że delfiny też wpadły na cyca - no to już niedługo zobaczymy wpis "Wielkieś mi pustki uczynił w domu moim, drogi cycu tym zniknieniem swoim...."
agata26061 napisał(a):No, to naprawdę mieliście farta, że zechciały się z Wami bawić. Są piękne po prostu...
beatabm napisał(a):spotkaliśmy je 6 razy
agata26061 napisał(a):beatabm napisał(a):spotkaliśmy je 6 razy
Łał!!!!!! Gratulacje!
dangol napisał(a): Baraszkują bawiąc się delikatną falą, wypływają na powierzchnię prychając i posapując w charakterystyczny sposób, a potem znów na chwilkę giną w głębinie, na pożegnanie przecinając wodę ogonem...
Spektakl trwa kilkanaście minut . Wyłączamy silnik i dajemy się ponieść fali, czasem lekko nawracając, aby pobyć z delfinami dłużej. A one przepływają pod łódką, ukazując się raz po jednej, raz pod drugiej burcie (albo po obu stronach jednocześnie ), przed dziobem i za rufą - razem, albo podzielone na mniejsze grupki. Stadko liczy co najmniej 7 - 8 osobników . Jest po prostu cudnie!
gusia-s napisał(a):Będę oryginalna ...
Łaaał delfiny
Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Cyca w domu jeszcze mam:
Chyba dwa
dangol napisał(a):Prześliczny pokaz !
„Nasze” delfiny tak wysoko nie skakały, chociaż również wyśmienicie się bawiły .
Powrót do Nasze relacje z podróży