Sporo już nim poczytałam na forum, ale brakuje mi informacji czy przy kwaterach przy morzu są miejsca z łagodnym zejściem do wody, czy tylko drabinki?
A może ktoś zna taki apartament, chciałabym aby do morza nie było dalej niż 100 m.
dąbrówka napisał(a):Wszystkie apartmanety są umiejscowione na wzniesieniu, więc do plazyczki (bo ciężko to nazwać plażą) jest zejście polną drogą ze wzniesienia - przy samej plaży dosyć strome.
Na plaży jest bardzo mała plaża zwirkowa a tak to podesty betonowe z drabinkami, gdzie już jest głeboko.
Bocian napisał(a): Co do tych wylewek betonowych, to rzeczywiście są one niby przypisane do konkretnych apartmanów. Sądzę, że nieformalnie i na dziko.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a): Co do tych wylewek betonowych, to rzeczywiście są one niby przypisane do konkretnych apartmanów. Sądzę, że nieformalnie i na dziko.
Nie wiem jak tam, ale w Rażanj niekonieczne.
Raz zajęliśmy betonkę takim jednym waleniom błękitnym.
Jesssssssssu, ale wrzeszczały!
sekrecja napisał(a):Będąc w Rogoznicy w 2009 wybraliśmy się na wycieczkę do Zeceva. I dziękowaliśmy Bogu ,że nie podsunął nam pomysłu taniego apartamentu w Zec. Wioseczka brudna,na zejściu do morza pokrzywy ,skrzynki po amunicji (sic!).Generalnie niebo a ziemia w porównaniu Rogoznica /Zecevo.Zdecydowanie nie polecam.Chyba ,że miłośnikom militariów...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne