brokers7 napisał(a):Coś krótka ta relacja
zebik napisał(a):brokers7 napisał(a):Coś krótka ta relacja
.
pocztówka28 napisał(a):Zebik na pierwszej stronie swojej relacji jako "-" Jelsy podajesz brak plaż w dosłownym tego słowa znaczeniu? Bez ruszania auta znajdziemy jakąś mini plaże, gdzie psiak nie będzie nikomu przeszkadzał?
pocztówka28 napisał(a):ofertę hotelu z wyżywieniem - hotel Hvar bądz Fontana Resort, aby zwróciło się jak najwięcej kosztów z wyjazdu
zebik napisał(a): .......
Jest jeszcze jeden ważny aspekt zamieszkania w Jelsie (jak dla mnie) to cena apartamentów, które są o około 20-30% tańsze niż te "za tunelem".
Basik_63 napisał(a):Zebik ma rację, a trochę nie.
pocztówka28 napisał(a):najwyżej zgodnie z Twoją sugestią każdego dnia będziemy na innej plaży:)
pocztówka28 napisał(a):Basik również uważam, że położenie Fontany jest lepsza. Niestety niewiele jest w necie opinii o tych hotelach, a zdjęcia dostępne na stronach internetowych pewnie już nieaktualne...narazie zbieram informacje o wyspie i samej Jelsie co ułatwiają mi relacje takie jak Twoja, czy Zebika.
Pokój będziemy rezerwować dopiero około marca, więc na zastanowienie mamy jeszcze troszkę czasu.
Powiem szczerze, ze miałam ogromną ochotę w 2011 roku pojechac na camping i cały czas czytałam forum pod tym kątem...jednak szkoda by było nie skorzystać z części zwrotu kosztów wczasów skoro jest taka możliwośc a camping odłożyć na rok 2012
Basik_63 napisał(a): Jest co prawda jeszcze jeden ciut przed samą Jelsą, o którym dość dużo pisała w swoich relacjach Maslinka, ale ja osobiście go nie widziałam.
Powrót do Nasze relacje z podróży