DAWIDOOOO napisał(a):...
Wczoraj wróciłem z Baski Vody, jechałem trasą: Kołbaskowo, Berlin, Lipsk, Monachium, Salzburg, Villach, Ljubljana, Zagrzeb, Krlowac i Baska Voda.
...
Najgoirsze wspomnienia mam ze Słowenii. Przede wszystkim dlatego, że mało autostrad. Każdy wjazd z autostrady na droge "zwyiklą" - koreczek.
:witam tez wyjezdzam jutro moze spotkanie na kolbaskowie,jade prze Berlin-Drezno-Praga-Znojme i odpoczynek potem Wieden-Garz-Maribor-Zagreb-SplitAgnieszkaP napisał(a):Jedziemy ze Szczecina do Chorwacji 18 sierpnia do uroczej miejscowości Senj. Może jakieś wskazówki? Jaką trasą najlepiej?
przemozgr napisał(a)::witam tez wyjezdzam jutro moze spotkanie na kolbaskowie,jade prze Berlin-Drezno-Praga-Znojme i odpoczynek potem Wieden-Garz-Maribor-Zagreb-SplitAgnieszkaP napisał(a):Jedziemy ze Szczecina do Chorwacji 18 sierpnia do uroczej miejscowości Senj. Może jakieś wskazówki? Jaką trasą najlepiej?
solok napisał(a):Do blachy.
Mimo wysiłków nie udało mi się natknąć na ten tema w archiwum. No cóż chyba będę ryzykował i pojadę przez Triest bez pomocy z forum.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi