JacYamaha napisał(a):Czyli pojawiło się światełko w tunelu bez tunelu
dosłownie i w przenośni
renatalato napisał(a):No nieźle
się zaczyna Wasza Grecja, na taki żywioł to ja już chyba za stara jestem
dlatego po tych doświadczeniach stwierdziliśmy, że do takiego żywiołu jednak będziemy się przygotowywać
janusz.w. napisał(a):Kempy to jest to
(Ciekawe czy sprawdzicie nowy sprzęt...?).
Ale tak bez latarki
Januszu - w celu budowania napięcia
nie odpowiem na te pytania
marsylia napisał(a):ufffff, no to mi ulżyło, bo już mi zaczynało brakować oddechu :wink
Marsylko, Ty mnie tu nie strasz
Kulko - bardzo dziękuję za zdjęcia plaży w Keramoti. Jeszcze raz miałam okazję zobaczyć, jak tam pięknie
Bo ta godzina tam spędzona, to bardzo krótka była i nawet aparatu ie zdążyliśmy wyciągnąć
Jestem ciekawa, czy gdybyśmy jednak zostali, to spotkalibyśmy się gdzieś na tych przestronnych plażach
kulka53 napisał(a):Skąd ja to znam
, też często zachowujemy się wg zasady "jakoś to będzie" albo " będzie jak nam wyjdzie"
I to jest cały urok wakacji
"Przed dziećmi" to był główny sposób naszego podróżowania, a jak Maluchy się pojawiły, to myśleliśmy, że na żywioł to chyba już nie można, a tu się okazuje, że można - ale bywa trochę nerwowo
No i nam też przypadły do gustu
namiotowe niewygody Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak dalej niecierpliwie czekać na Waszą opowieść
Piotrek_B napisał(a):Tymona napisał(a):... i pójdziemy na żywioł.....
Tymonko i tak jest najfajniej, no nie
Bardzo fajnie, już nawet zaczęłam wymyślać mężowi, że może by tak do Turcji na żywioł, ale niestety przegięłam, bo zaproponowałam spanie na trasie w samochodzie
i tu spotkałam się z miażdżącym wiele mówiącym spojrzeniem
Piotrek_B napisał(a):Ale z Grecją to mnie zaskoczyłaś (w sensie ilości dni) nie wiem dlaczego ale miałem zakodowane, że to tylko zwiadowczy tranzyt był
No bo Grecja była taka trochę tranzytowa - tylko 4 noclegi
carnivalka napisał(a): Rzut beretem z Keramoti na przepiękne Thassos a Ty je odpuściłaś?
No bo w przewodniku napisali, że Thassos bardzo turystyczne, dlatego tylko przez krótką chwilę braliśmy ją pod uwagę, bo pomysł szybko padł
Ale Tassos nie zając...
pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie