EEEE, Chorwacja przymknie na pewno oko na taką małą zdradę, a poza tym można zawsze skruszonym wrócić My też do Chorwacji planujemy wrócić, bo jeszcze Vis i Pag korcipiotrf napisał(a):Wykiełkowała decyzja o wyjeżdzie do Turcji samochodem raczej i tu problem - kolejna zdrada
Powód bardzo zasadnyszczepciu napisał(a):Turcja dla mnie to na razie odległy temat. Powód jest prozaiczny - po prostu jeszcze zbyt wiele zostało nam do zobaczenia w Chorwacji (byliśmy dopiero raz), ale kiedyś...
Jestem okrutna ale powiem, że bardzo się cieszę, że problem Ci sprawiam Z drugiej strony - to bardzo fajnie, że mamy tylko takie problemy Podczas tego wyjazdu też byliśmy w Grecji i też było fajnie, ale wrócić chcę do Turcji, która dla mnie jest mniej przewidywalna Wybór oczywiście należy do WasArek napisał(a):No kurza stopa.... W przyszłym roku planowana jest objazdówka po Grecji, a teraz Tymona zainspirowała mnie Turcją.... Będzie dylemat - co robić, gdzie jechać ??
Rafałku, jak miło, że z nami wędrujesz, bo tu przecie mało górsko A co do Waszej przygody z Przemkiem (a naszej z Mają) to faktycznie - stresik jestklopot napisał(a):Właśnie jestem po berlińskich wędrówkach i doznałem pewnego deja vu.
To było podczas zwiedzania Salou. Przemek bawi się na placu zabaw, ja z Beatką postanawiamy na chwile usiąść na ławce w pobliżu tego placu i w tym czasie gdy my siedzimy na ławce nasz syn sądząc, że dalej pomału idziemy promenadą próbuje nas dogonić. Chcemy go gonić, ale znika w tłumie, zatrzymujemy się, nie chcemy się za bardzo oddalać od miejsca gdzie Przemek widział nas ostatni raz. Sekundy wloką się niemiłosiernie. Po chwili zapłakany Przemek w towarzystwie francuskiego małżeństwa pojawia się w pobliżu placu zabaw.
Reniu, Ty to wzorowa uczennica jesteśrenatalato napisał(a):Czytam ze zrozumieniem i podziwiam Turcję a najbardziej całą Waszą rodzinkę
Tymona napisał(a):....p.s. Piotr - świetna fryzura
Franz napisał(a): przyznaję, że wędrowanie z Tobą po Berlinie nie wciągało mnie mocno. Swego czasu, podczas kilkukrotnego pobytu w Niemczech widziałem tam mnóstwo pięknych miejsc, ale osobiście Berlina do takowych nie zaliczam.
No to się cieszę, że znalazłeś coś dla siebie, w mojej mało górzystej opowieściFranz napisał(a): No i co tu dziś widzę?.. Miłe sercu memu okolice.
Zacząłem tym razem od końca, więc ze Stambułu przejechałem z Tobą do Bułgarii, potem do Rumunii.. Miło się czytało - nawet od końca. Teraz już będę na bieżąco zaglądał.
Pewnie używasz dobrego szamponuPiotrek_B napisał(a):Tymona napisał(a):....p.s. Piotr - świetna fryzura
A dziękuję Ci bardzo
Też mi się tak wydawało, że twarzowa
I ja tak napisałam? Oczywiście, że nie "powoli" tylko "ekspresowo" jak tylko znajdę chwilkęSVIBANJ napisał(a):Tymona napisał(a):...a teraz powoli zabieram się do roboty ...
POWOLI ...