Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdradziecki rekonesans

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
szczepciu
Croentuzjasta

Postnapisał(a) szczepciu » 11.10.2009 12:09

Turcja dla mnie to na razie odległy temat. Powód jest prozaiczny - po prostu jeszcze zbyt wiele zostało nam do zobaczenia w Chorwacji (byliśmy dopiero raz), ale kiedyś...
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 12.10.2009 07:41

No kurza stopa.... W przyszłym roku planowana jest objazdówka po Grecji, a teraz Tymona zainspirowała mnie Turcją.... Będzie dylemat - co robić, gdzie jechać ?? :roll:
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 12.10.2009 13:54

piotrf napisał(a):Wykiełkowała :lol: decyzja o wyjeżdzie do Turcji 8) samochodem raczej :wink: i tu problem - kolejna zdrada :oops:
EEEE, Chorwacja przymknie na pewno oko na taką małą zdradę, a poza tym można zawsze skruszonym wrócić :wink: My też do Chorwacji planujemy wrócić, bo jeszcze Vis i Pag korci :D
:papa:

szczepciu napisał(a):Turcja dla mnie to na razie odległy temat. Powód jest prozaiczny - po prostu jeszcze zbyt wiele zostało nam do zobaczenia w Chorwacji (byliśmy dopiero raz), ale kiedyś...
Powód bardzo zasadny :D

Arek napisał(a):No kurza stopa.... W przyszłym roku planowana jest objazdówka po Grecji, a teraz Tymona zainspirowała mnie Turcją.... Będzie dylemat - co robić, gdzie jechać ?? :roll:
Jestem okrutna :wink: ale powiem, że bardzo się cieszę, że problem Ci sprawiam :wink: :lol: Z drugiej strony - to bardzo fajnie, że mamy tylko takie problemy :wink: Podczas tego wyjazdu też byliśmy w Grecji i też było fajnie, ale wrócić chcę do Turcji, która dla mnie jest mniej przewidywalna :D Wybór oczywiście należy do Was :D
klopot
Cromaniak

Postnapisał(a) klopot » 12.10.2009 22:15

Właśnie jestem po berlińskich wędrówkach i doznałem pewnego deja vu.
To było podczas zwiedzania Salou. Przemek bawi się na placu zabaw, ja z Beatką postanawiamy na chwile usiąść na ławce w pobliżu tego placu i w tym czasie gdy my siedzimy na ławce nasz syn sądząc, że dalej pomału idziemy promenadą próbuje nas dogonić. Chcemy go gonić, ale znika w tłumie, zatrzymujemy się, nie chcemy się za bardzo oddalać od miejsca gdzie Przemek widział nas ostatni raz. Sekundy wloką się niemiłosiernie. Po chwili zapłakany Przemek w towarzystwie francuskiego małżeństwa pojawia się w pobliżu placu zabaw.

Pozdrawiam
Rafał
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 13.10.2009 09:22

Czytam ze zrozumieniem :wink: i podziwiam Turcję a najbardziej całą Waszą rodzinkę :lol:
Pozdravki
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 13.10.2009 20:36

klopot napisał(a):Właśnie jestem po berlińskich wędrówkach i doznałem pewnego deja vu.
To było podczas zwiedzania Salou. Przemek bawi się na placu zabaw, ja z Beatką postanawiamy na chwile usiąść na ławce w pobliżu tego placu i w tym czasie gdy my siedzimy na ławce nasz syn sądząc, że dalej pomału idziemy promenadą próbuje nas dogonić. Chcemy go gonić, ale znika w tłumie, zatrzymujemy się, nie chcemy się za bardzo oddalać od miejsca gdzie Przemek widział nas ostatni raz. Sekundy wloką się niemiłosiernie. Po chwili zapłakany Przemek w towarzystwie francuskiego małżeństwa pojawia się w pobliżu placu zabaw.
Rafałku, jak miło, że z nami wędrujesz, bo tu przecie mało górsko :wink: :D A co do Waszej przygody z Przemkiem (a naszej z Mają) to faktycznie - stresik jest :wink: :D
pozdrawiam serdecznie Was oboje
:D :D :D

renatalato napisał(a):Czytam ze zrozumieniem :wink: i podziwiam Turcję a najbardziej całą Waszą rodzinkę :lol:
Reniu, Ty to wzorowa uczennica jesteś :D :D :D
SVIBANJ
Croentuzjasta

Postnapisał(a) SVIBANJ » 16.10.2009 10:23

Noooooo.... Tymona tak to my sie bawić nie bedziemy :D ...Wracam z końca świata i martwie sie po drodze,że kolejny odcinek już był i zdążyliście wszystko obgadać baz mojego udziału a tymczasem...

Powiem krótko : dawaj CD :D
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 16.10.2009 10:29

No właśnie... co to za lenistwo ?? Proszę dalej :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2009 17:09

Tymona - mam podobne zdanie jak "przedpiścy" :lol: :lol: :lol:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 16.10.2009 23:10

:lol: :lol: :lol:
Nu, nu, nu :!: Tymonko

Popatrz tylko jak Piotrkowi się włoski nastroszyły :wink:
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 19.10.2009 14:46

Reniu, Svibku, Arku i Piotrusiu - czuję się ochrzaniona :wink: :D i zmobilizowana. Ale mam alibi - trochę mnie zasypało... i byłam od świata odcięta, także tego wirtualnego :D

zdjęcie zrobione dwa dnie temu
Obrazek

a teraz powoli zabieram się do roboty :D

pozdrawiam serdecznie
Magda

p.s. Piotr - świetna fryzura :wink: :lol:
Franz
Legenda

Postnapisał(a) Franz » 19.10.2009 15:56

Tymonko, przyznaję, że wędrowanie z Tobą po Berlinie nie wciągało mnie mocno. Swego czasu, podczas kilkukrotnego pobytu w Niemczech widziałem tam mnóstwo pięknych miejsc, ale osobiście Berlina do takowych nie zaliczam.
Potem zaniedbałem Twój wątek, jako że zacząłem się intensywnie przygotowywać do kolejnego wyjazdu, a po powrocie z BiH też miałem mnóstwo spraw do załatwienia, w tym ciągnięcie kilku wątków i na tym forum. No i co tu dziś widzę?.. :) Miłe sercu memu okolice.
Zacząłem tym razem od końca, więc ze Stambułu przejechałem z Tobą do Bułgarii, potem do Rumunii.. Miło się czytało - nawet od końca. Teraz już będę na bieżąco zaglądał.

Pozdrawiam,
Wojtek Franz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2009 17:19

Tymona napisał(a):....p.s. Piotr - świetna fryzura :wink: :lol:

A dziękuję Ci bardzo :P
Też mi się tak wydawało, że twarzowa :mrgreen:
SVIBANJ
Croentuzjasta

Postnapisał(a) SVIBANJ » 19.10.2009 19:17

Tymona napisał(a):
...a teraz powoli zabieram się do roboty :D...

POWOLI ... :!: :?: :!: :evil:
Tymona
Cromaniak

Postnapisał(a) Tymona » 20.10.2009 14:42

Franz napisał(a): przyznaję, że wędrowanie z Tobą po Berlinie nie wciągało mnie mocno. Swego czasu, podczas kilkukrotnego pobytu w Niemczech widziałem tam mnóstwo pięknych miejsc, ale osobiście Berlina do takowych nie zaliczam.

Hm, fakt stwierdzenie "piękne" miasto w przypadku Berlina jest nadużyciem, ale dla mnie to był czas obalania negatywnych stereotypów, które w głowie drzemały. Stereotypy obalone i dzięki temu mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć "piękne" Niemcy :D Podejrzewam, że Twoje "piękne miejsca" raczej wysoko w górach odkryłeś?

Franz napisał(a): No i co tu dziś widzę?.. :) Miłe sercu memu okolice.
Zacząłem tym razem od końca, więc ze Stambułu przejechałem z Tobą do Bułgarii, potem do Rumunii.. Miło się czytało - nawet od końca. Teraz już będę na bieżąco zaglądał.
No to się cieszę, że znalazłeś coś dla siebie, w mojej mało górzystej opowieści :D

Piotrek_B napisał(a):
Tymona napisał(a):....p.s. Piotr - świetna fryzura :wink: :lol:

A dziękuję Ci bardzo :P
Też mi się tak wydawało, że twarzowa :mrgreen:
Pewnie używasz dobrego szamponu :wink: :lol:

SVIBANJ napisał(a):
Tymona napisał(a):...a teraz powoli zabieram się do roboty :D...

POWOLI ... :!: :?: :!: :evil:
I ja tak napisałam? Oczywiście, że nie "powoli" tylko "ekspresowo" jak tylko znajdę chwilkę :D

pozdrawiam serdecznie
i obiecuję, że jutro będzie cdn.
:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zdradziecki rekonesans - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies