JacYamaha napisał(a):A co z tymi plażami? Śmiało.
Tymona śmiało pisz wszystko i dawaj fotki. Mam nadzieje,że nic nie ukryjesz i bedzie to szczera prawda. Może nawet naga prawda

No to śmiało piszę, ale idzie mi jak krew z nosaSVIBANJ napisał(a): śmiało pisz wszystko i dawaj fotki. Mam nadzieje,że nic nie ukryjesz i bedzie to szczera prawda. Może nawet naga prawda
Tymona napisał(a):No to śmiało piszę, ale idzie mi jak krew z nosaSVIBANJ napisał(a): śmiało pisz wszystko i dawaj fotki. Mam nadzieje,że nic nie ukryjesz i bedzie to szczera prawda. Może nawet naga prawdabo tylko stan wkurzenia stamtąd pamiętam. Zdjęć plaży w Sozopolu nie mam, więc ta naga prawda tylko słowna będzie
Wiem, dlatego mam rozterki moralne, żeby krzywdy nikomu nie robić naszą subiektywną oceną.Lidia K napisał(a):Słowa mogą nieźle zaboleć miłośników bułgarskiego wybrzeża.
My też myśleliśmy o tych skałkach, ale one są bardziej niedostępne niż w Cro - faktycznie dorośli jakoś dali by radę, ale z dzieciakami to już ekwilibrystykaLidia K napisał(a):Wasza reakcja zdjęciowa dokładnie taka jak nasza. Niezwykle rzadko robimy zdjęcia czemuś co nam się NIE PODOBA. Więc też byśmy nie mieli. Spodziewam się mrocznego opisu plaży w Sozopolu. My byśmy zwiali gdzieś na skały. Ale kto by te maluszki dźwigał i co one by tam robiły.
Oj, nie macie, nie macie czego żałować, ale na szczęście Bułgaria nie samym morzem żyjeLidia K napisał(a):Nie było to w planie i nie byliśmy i na pewno nie będziemy. NIGDY. I myślę, że nie mamy czego żałować. Nie ma dzikich plaż jakich oczekiwalibyśmy.
Bliżej nam do greckiego morza i to jakiego. Zdjęcia już raz pokazałam w greckiej relacji Janusza W
Tymona napisał(a):To Wy w Grecji aż tak daleko jak Janusz zawędrowaliście?
no nieLidia K napisał(a):Tymona napisał(a):To Wy w Grecji aż tak daleko jak Janusz zawędrowaliście?
Nie chcę zdradzać szczegółów Niegórskiego Lata. Teraz napisze tylko, że bliżej nam jednak było zupełnie gdzie indziej by dojechać do greckiej plaży. I że to był najlepszy pomysł jaki nam wpadł spontanicznie do głowy na ostatnie dwa dni urlopu latem.
Ania W napisał(a):Madzia powiem tak....
A mi tam podoba się Wasza Półgaria ( Bułgaria? ). Jakoś tak mi się kojarzy z dzieciństwem, egzotyką, trochę,a nawet z luxusem, którego nie zapomnę.
Mam jeszcze smak ich hot - dogów i tomato - ketchupu. Oni te "gorące psy" jakoś inaczej robili, może i nawet lepiej.Ech szkoda, ze to nie wróci.
Oglądam, chłonę fotki....Może kiedyś się pokuszę.....
Mam pomysł - skoro nagość najlepiej prezentuje się na zdjęciach, to specjalnie dla Ciebie mam zdjęcie NAGICH skałSVIBANJ napisał(a):Tymona napisał(a):...Zdjęć plaży w Sozopolu nie mam, więc ta naga prawda tylko słowna będzie...
Troszke szkoda. Nagość jednak najlepiej prezentuje sie na zdjeciachNo ale znając Ciebie wiem,że słownie tez ładnie to przedstawisz
![]()
![]()
Tymona napisał(a): Ciekawa jestem, jakbyś oceniła to dzisiaj, mając już szerszy dostęp do świata. Dla nas to było pierwsze spotkanie, i ten pierwszy dzień był miły i sympatyczny, niestety potem było gorzej - Chorwacji z Bułgarią nie da się zdradzić
Sciskam
niestety nie tylko plaże, dlatego już mam wyrzuty sumienia, że następny odcinek będzie bardzo marudny.Ania W napisał(a): No nie, aż tak? Mam nadzieję, że tylko plaże Was rozczarowały.....![]()
Wiesz, że ja dopiero teraz skojarzyłamAnia W napisał(a):Ale Hotel w którym mieszkaliście świetnie się nazywał.W pierwszej chwili myślałam , że nagle teleportowaliście się do Egiptu....
![]()
Tymona napisał(a):..... niestety nie tylko plaże, dlatego już mam wyrzuty sumienia, że następny odcinek będzie bardzo marudny.....
Piotrek_B napisał(a):Tymona napisał(a):..... niestety nie tylko plaże, dlatego już mam wyrzuty sumienia, że następny odcinek będzie bardzo marudny.....
Co się martwisz, pomarudzimy razem![]()