Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdjecia z moich wakacji....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 30.08.2004 11:24

Zdjecia z moich wakacji mozna znaleźć na stronie http://www.pbase.com/lutek/swinoujscie04 -niestety to nie Chorwacja ale wypoczalem sobie... pogoda tez dopisala i morze (co jest ewenementem na Baltyku) ktore mialo 22-23 stopnie.

Pozrav : Piotr
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 30.08.2004 12:43

no Piotruś , z taką kobietą to i Bałtyk nabiera kolorów :lol: a i palmy jak widzę tam rosną . Pozdrawiam :wink:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 30.08.2004 13:40

bazyl napisał(a):no Piotruś , z taką kobietą to i Bałtyk nabiera kolorów :lol: a i palmy jak widzę tam rosną . Pozdrawiam :wink:

palmy byly po niemieckiej stronie.... ale fajnie ze zostalo to zauwazone... a kobiety byly dwie :D
AZTEK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AZTEK » 30.08.2004 15:11

Fajne zdjęcia robisz! :D Ja jestem w trakcie montowania własnej strony. Wczoraj wróciłem z Kroatii i z pewnością swoje też wrzucę!
Pozdro/Pokój
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 30.08.2004 15:16

AZTEK napisał(a):Fajne zdjęcia robisz! :D Ja jestem w trakcie montowania własnej strony. Wczoraj wróciłem z Kroatii i z pewnością swoje też wrzucę!
Pozdro/Pokój

..... moja stara stronka jest taka http://www.luty.prv.pl ... ale jest mocno niektualna......

Pozdrav
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 30.08.2004 20:33

G5 (o ile dokładnie pamiętam) jak zwykle sie sprawdza. Ale to nie aparat pstryka, a fotograf. A ten sprawdził się na 5. Bardzo ładne fotki. Kobiety cudnej urody, ale więcej nie powiem, bo gotów waść mi zajazd zrobić. Dla mnie hiciorem jest zdjęcie IMG_0850.jpg. Cóż Cię tak Piotrze wystraszyło? :lol: Syrena?
papec
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) papec » 30.08.2004 22:19

co ja bym dal za G5 lub przynajmniej G3 a tak to tylko pozostaje mi hp 735 zdjęcia fajne zapraszam do obejrzenia moich
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=5843&sid=8
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 30.08.2004 22:35

papec napisał(a):co ja bym dal za G5 lub przynajmniej G3 a tak to tylko pozostaje mi hp 735 zdjęcia fajne zapraszam do obejrzenia moich

Nie aparat robi zdjęcie, lecz fotograf, więc nie powinieneś mieć w tym względzie kompleksów, bo wg mnie masz bardzo dobre oko. A co do Twojego HP: cóż, o ich awaryjności krążą mity, ale zdjęcia robi ładne.
Ja się przesiadłem na Kodaka DX 7440 i... jestem pod wrażeniem.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 31.08.2004 08:31

volumen napisał(a):G5 (o ile dokładnie pamiętam) jak zwykle sie sprawdza. Ale to nie aparat pstryka, a fotograf. A ten sprawdził się na 5. Bardzo ładne fotki. Kobiety cudnej urody, ale więcej nie powiem, bo gotów waść mi zajazd zrobić. Dla mnie hiciorem jest zdjęcie IMG_0850.jpg. Cóż Cię tak Piotrze wystraszyło? :lol: Syrena?

IMG_850.. ha, ha... dobre :D
Szczerze mowiac nie wiem jak sie stalo ze zrobilem taka mine..... ale aparat nie oszukuje.... :D

Piotr

PS: Tak to z G5 choc do potrzeb ogladania w internecie zmniejszylem rozdzielczosc..... ale chyba moze byc.....
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 31.08.2004 08:34

Piotrek fajne zdjęcia!!!
żonka fajna :oops: :oops: :oops:
jeszcze oglądam:):):)
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 31.08.2004 08:36

papec napisał(a):co ja bym dal za G5 lub przynajmniej G3 a tak to tylko pozostaje mi hp 735 zdjęcia fajne zapraszam do obejrzenia moich

Co chcesz.... Twoje zdjecia sa piekne..... szkoda ze nie masz wiecej na serwerze...... fajnie byloby miec i w pelnej rozdzielczosci

pozdrav
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 31.08.2004 08:40

antek napisał(a):Piotrek fajne zdjęcia!!!
żonka fajna :oops: :oops: :oops:
jeszcze oglądam:):):)

Dzieki :D

pozdrav: Piotr
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 31.08.2004 13:27

Uprzejmie informuje iz dzisiaj wrzucilem wszystkie zdjecia z moich wakacji 2004.
Oto link:

http://www.pbase.com/lutek/wakacje04

Co prawda nie z Chorwacji ale dociekliwi znajduja palmy :D

Pozdrawiam: Piotr

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone