Epepa napisał(a):Dopiero teraz udało mi się nadrobić, bo 25 lutego powiększyła nam się rodzina.Mam nadzieję, że syn też pokocha Chorwację i kajakowanie.
![]()
piotrf napisał(a):Dziękuję , Agnieszko , śledzenie Twojej relacji to była wielka przyjemność( jak zawsze
) . Zobaczyłem dzięki niej miejsca , do których zapewne już nie dotrę , chociaż . . . kto to wie . . .
piotrf napisał(a):22 razy w Chorwacji - imponujący wynikdla kogoś takiego jak ja , kto nie osiągnął jeszcze połowy tej liczby
.
piotrf napisał(a):Życzę dobrego szusowania i do następnej relacji![]()
morgana napisał(a):Piękne dzięki za kolejną ciekawą relację.
morgana napisał(a):A teraz sobie odpoczywaj szybciutko, rób, co tam musisz robić, a ja sobie będę grzecznie czekać na relację okołosylwestrową
.
ziemniak napisał(a):ćevapčići z frytkami to chyba danie, które nigdy nie nudzi się w Chorwacji. Dziękuje za kolejną świetną relację. Pewnie jak zwykle nie omieszkam w przyszłości skorzystać.![]()
croktoś napisał(a): @maslinka napisała: "Tak jak z miłością - jeśli się ją znalazło, nie szuka się dalej![]()
"
Mam tak samoi mam nadzieję,że zarówno osobista jak i ogólnoświatowa sytuacja pozwoli mi
wracać do ulubionych miejsc.
croktoś napisał(a): Co do języka,to przyznaję,że lubię komunikować się,nawet jak znam tylko kilka zwrotów, w ojczystym dla
miejscowych
Działa! Pomimo,że nigdy nie maiałam lekcji![]()
U Hrvatskoj govorimo hrvatski i ...tyle
...ktoś mi powiedział,że kompleksy związane z poprawnością
językową to nasz narodowy problem.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki Agnieszko za relację. Odpoczywaj ile potrzebujesz, ale jak coś to bardzo chętnie obejrzę relację z Dubrownika.
Marlowe1994 napisał(a):Ja po lekcji, tak ze dwa dni to gadam sam ze sobą prowadząc dialog na jakiś temat, najczęściej taki co był na lekcji. Trochę to trąci Gollumem albo schizą
Epepa napisał(a):Dziękuję za kolejną świetną relację. Dopiero teraz udało mi się nadrobić, bo 25 lutego powiększyła nam się rodzina.Mam nadzieję, że syn też pokocha Chorwację i kajakowanie.
![]()
Epepa napisał(a):Nie wiem, czy w najbliższym czasie zajrzymy na Korczulę, ale w planach na pewno jest ponowna wizyta na Lošinju i Cresie. Czuję duży niedosyt, zwłaszcza po obejrzeniu pięknych zatoczek w okolicach Lubenic.Bardzo chciałabym też odwiedzić Ilovik. Te okolice rzadko pojawiają się w relacjach i fajnie, pokazałaś te miejsca.
Epepa napisał(a):Mam nadzieję, że zimowa relacja jednak się pojawi. Będę co jakiś czas zaglądała na forum i sprawdzała.
empire13 napisał(a):Dzięki. Fajnie się czytało i tradycyjnie czekam na kolejne
zumila napisał(a):Dzięki za kolejną ciekawą relację, za przywołanie wspomnień, Korcula ( Lumbarda) to był mój pierwszy raz w Cro w 2016 r![]()
Czekam na kolejną![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży