Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdjecia Z Cro

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
monia123
Plażowicz
Zdjecia Z Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia123 » 30.09.2005 07:31

ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.10.2005 03:14

foty sliczne:)
vuki
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vuki » 10.10.2005 15:14

powiedzialbym krajobrazy sliczne, fotki przypadkowo pstrykniete
wiele bledow w kadrowaniu, kolorach, jednym slowem amatorszczyzna
ale nie przejmuj sie, to jest pamiatka, ty je zrobilas, najwazniejsze ze Ci sie podobaja
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.10.2005 20:18

vuki .. to co piszesz, może jest i prawdą lecz powiedz to fotografowi, nas najmniej interesuje jakies tam kadrowanie, naświetlanie czy coś tam innego. Pstrykam i juz, cos sie tam uwieczni a reszta tzn. poprawność zdjęcia ...... kogo to interesuje. ???
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 11.10.2005 05:14

woka napisał(a):vuki .. to co piszesz, może jest i prawdą lecz powiedz to fotografowi, nas najmniej interesuje jakies tam kadrowanie, naświetlanie czy coś tam innego. Pstrykam i juz, cos sie tam uwieczni a reszta tzn. poprawność zdjęcia ...... kogo to interesuje. ???

Skoro napisałeś w moim imieniu... 8O protestuję i zaprzeczam.
Mnie interesuje... i jest to wszystko równie istotne jak fotografowany obiekt. To tak jakbyśmy na przykład ustalili, że piszemy... a nie zwracamy uwagi na ortografię. Nie twierdzę, że nie robię błędów... ale się staram, w każdej dziedzinie.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.10.2005 07:42

JoeF .... przepraszam. Faktycznie nie powinnem pisać że nas wszystkich. Wszystkich mocno przepraszam. Mnie to tyle interesuje co ..... zeszłoroczny snieg. Nic a nic jednym słowem. Nie oznacza że robie tylko złe zdjecia, aparat jakos sam je robi a ja tylko pstrykam. Wychodzą całkiem niezłe.
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 11.10.2005 07:57

woka napisał(a):JoeF .... przepraszam. Faktycznie nie powinnem pisać że nas wszystkich. Wszystkich mocno przepraszam. Mnie to tyle interesuje co ..... zeszłoroczny snieg. Nic a nic jednym słowem. Nie oznacza że robie tylko złe zdjecia, aparat jakos sam je robi a ja tylko pstrykam. Wychodzą całkiem niezłe.

Przecież nikt się nie obraża :wink: (znowu piszę za innych, więc "ja się nie obrażam..." )
Chodziło mi tylko o pokazanie różnego punktu widzenia...
Tak jest ze wszystkim: dla jednych istotny jest piasek na plaży a dla innych przejrzysta woda, dla jednych dużo Słońca a dla innych cień, dla jednych ... a dla innych ...
i tylko dzięki temu może być ciekawie :)

Pozdrawiam
Józek

P.S. (i jeszcze np. dla jednych "blogo - czacik" a dla innych forum )
vuki
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vuki » 11.10.2005 15:34

prawde mowiac celowo wlozylem kij w mrowisko :D
ale jedno jest wazne, najwazniejsze - Chorwacja jest piekna
wiadomo, ze kazy ma rozne umiejetnosci w fotografowaniu
nie chcialem i mam nadzieje, ze to duzej burzy nie wywola :D
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 03.11.2005 09:50

JoeF napisał(a):Skoro napisałeś w moim imieniu... 8O protestuję i zaprzeczam.
Mnie interesuje... i jest to wszystko równie istotne jak fotografowany obiekt. To tak jakbyśmy na przykład ustalili, że piszemy... a nie zwracamy uwagi na ortografię. Nie twierdzę, że nie robię błędów... ale się staram, w każdej dziedzinie.

Zgadzan sie w 1000% :-)

Pozdrav
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 03.11.2005 11:14

Monia zdjęcia są śliczne-my z tego pobytu w cro nie mamy szczególnych pamiątek-psuł sie aparat i z 5 klisz wyszły tylko 33 zdjecia. To najuboższy zbiór z trzeciej wyprawy do Cro. Pozdrawiam Cię cieplutko :D

Powrót do FotoCroClub - dyskusja