napisał(a) petris » 16.04.2006 13:37
Emil napisał(a):Jeszcze raz wielkie Dzięki,
Czy te apartamenty Ivankovic też mają tarasy/balkony z widokiem na morze?
Ostatni dom mam rozumieć w miejscowości Ivan Dolac?
A jak daleko jest od niego do centrum (sklepu, targu itp.)
A jak byś miała wybierać pomiędzy Spilą a Ivankovic ?
Pzdr
...........
Robert
Na stronie ivancowic na pierwszym zdjeciu pokazane jest prawie cale Ivan Dolac. idac w lewo jest pare domow, lecz nie maja ciekawych plaz.Spila widziales zdjęcia,z lewej widac boisko graja tam w tenisa pilke, co kto lubi,w samym rogu widzisz kawaleczek plazy Spili i dalej idac w prawo ,az do plazy zwirowej sa miejsca do plazowania tarasy wybetenowane.Z przodu widac restauracje,bardzo ładna,przed restauracja miejsce na gre w kule.nastepnie plaza co masz na moim zdjeciu i Dom z restauracja ,idac w gore miasteczka, masz piekarnie i sklep " mydło i powidło" Przy tym domu był stragan z warzywami i owocami.Idąc dalej w prawo mijasz kilka domow i koniec Iven Dolac.Zamknieta ich plaza,Mozna jednak pochodzic i w lewo od Spili i w prawo od ivanovic i znajdujesz tam bardzo sliczne małe plaze textylno-nudystyczne.Jedzenie jesli chcesz zywic sie w restauracjii podobniez bardzo dobre ja nie korzystalam.
Poniewaz zawsze staram sie byc dość długo w Chorwacjii szukam miejsc tanich, do zeszlego roku nocowalam na campach w namiocie i przyczepach ,pierwszy raz bylam w apartamencie .Pytalam sie o ceny w ivenovic były tansze o 5 euro ale ładnie jest tu i tu.Czytałam na FORUM o innych domach nad samym morzem,lecz ceny były dosc wysokie.
Pozdrowienia petris
My w tym roku do 15 wrzesnia ,lecz na Peljeśac do Orebića