Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdjecia Z Cro

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2006 13:00

mirek109 napisał(a):
petris napisał(a):

http://dobrebopolskie.com/dirUser/Photo ... upUID=3042

Jest tu część zdjęc z tegorocznej wędrówki po Chorwacjii.

Link nieprawidłowy :(

http://www.petris.dobrebopolskie.com/

może teraz bedzie OK :)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2006 13:08

alexf1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alexf1 » 26.03.2006 14:06

Petris cudne zdjecia, czy mozesz mi powiedziec gdzie spałes w miejscowości Ivan Dolac? Byłam na Hvarze 3 lata temu, wg mnie to najpiękniejsza wyspa Chorwacji, ale do Ivan D nie dojechałam. W tym roku planuje spedzić tam wakacje i stąd moje pytanie.
Pozdrawiam
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2006 17:19

alexf1 napisał(a):Petris cudne zdjecia, czy mozesz mi powiedziec gdzie spałes w miejscowości Ivan Dolac? Byłam na Hvarze 3 lata temu, wg mnie to najpiękniejsza wyspa Chorwacji, ale do Ivan D nie dojechałam. W tym roku planuje spedzić tam wakacje i stąd moje pytanie.
Pozdrawiam

http://spila.hr/index3.html

Mieszkalam pod Nr 1 . własciciel Antun, wszystko jest na zdjeciach.
Markoni
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Markoni » 26.03.2006 22:15

Bardzo ciekawe zdjęcia. Serdecznie pozdrawiam. :D
as12345600
Croentuzjasta
To może i ja coś dołożę

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 02.04.2006 18:06

Nie są może zdięcia tak okazałe i nie jest ich za wiele ale nieśmiało podam adres.

http://www.as.slask.pl
Nasze wojaże
GEMINI
Globtroter
Re: To może i ja coś dołożę

Nieprzeczytany postnapisał(a) GEMINI » 02.04.2006 19:17

as12345600 napisał(a):Nie są może zdięcia tak okazałe i nie jest ich za wiele ale nieśmiało podam adres.

http://www.as.slask.pl
Nasze wojaże

Witam.
Mam pytanie, jestem na etapie kupna cyfrówki i czy mozna wiedzieć jaki model aparatu używacie :?:
Bardzo fajne zdjęcia.
woka
Koneser
Re: To może i ja coś dołożę

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.04.2006 20:49

Kup co popadnie. Każdy zrobi zdjęcia. Ja np. od kilku lat mam Kodak cx 6330 ( teraz tani jak zupa) i wykonuje zdjecia nie gorsze od np. Sony W7. Żadnej różnicy na zdjęciach nie widać. Dyskusja, ktory lepszy jest tylko dyskusją, tylko .
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 03.04.2006 11:03

Ja mam Olympusa 750UZ. Kupiony 2 lata temu teraz zapewne są już lepsze modele. Ten jak go kupowałem miał dużo zaletę 10krotny zoom optyczny. Pozdrowionka.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 14.04.2006 23:54

Petris czy mógłbyś mi powiedzieć jaka jest plaża i zejście do wody przy tej kwaterce gdzie mieszkałeś?? Pytam że względu na to że mała będzie mieć we wrześniu (a wtedy Hvar zamierzam odwiedzić) niecałe 4 lata i skały odpadają a z fotek wynika że właśnie coś takiego tam występuje choć może się mylę :wink: Ewentualnie ile jest do tej plaży co jest na Twoich fotkach 28 i następnych bo tam widzę elegancki żwirek :lol:
:idea: A jeszcze ceny :lol: ile płaciłeś za ten apartman :?: bo łobuzy na stronce nie mają cennika :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.04.2006 18:46

rich72 napisał(a):Petris czy mógłbyś mi powiedzieć jaka jest plaża i zejście do wody przy tej kwaterce gdzie mieszkałeś?? Pytam że względu na to że mała będzie mieć we wrześniu (a wtedy Hvar zamierzam odwiedzić) niecałe 4 lata i skały odpadają a z fotek wynika że właśnie coś takiego tam występuje choć może się mylę :wink: Ewentualnie ile jest do tej plaży co jest na Twoich fotkach 28 i następnych bo tam widzę elegancki żwirek :lol:
:idea: A jeszcze ceny :lol: ile płaciłeś za ten apartman :?: bo łobuzy na stronce nie mają cennika :wink:

Obrazek

Napisz do Antuna aby przesłal na Twoj e-maill cennik.

To jest jedna z trzech plazy blizko Spili-Pierwsza jest z prawej strony jak dochodzisz do morza ca.20 m. ta jest nastepna podobna jest spacerkiem przy willach nad samym morzem z 200 m. :)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.04.2006 18:53

Byłam w czerwcu-i poczatek lipca ,placiłam 20-25 euro za 15 dni 390E ale to był już u nich sezon.we wrzesniu już ceny posezonowe.Postaram napisa do Antuna o ceny moze mi przesle to Ci podam. :)
\
Wesolych i cieplutkich Swiat Wielkanocnych
Emil
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emil » 15.04.2006 20:43

Witam

To ja również poproszę o te ceny :D (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

Poprosiłbym także o dodatkowe informacje tzn. Czy z tarasów tych apartamentów jest widok na morze.

Chciałbym wybrać ię do tej miejscowości w połowie czerwca. Lepiej jest jechać w ciemno czy zarezerwować np. apt. Spila?

Pzdr.
.............
Robert
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.04.2006 22:23

Emil napisał(a):Witam

To ja również poproszę o te ceny :D (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

Poprosiłbym także o dodatkowe informacje tzn. Czy z tarasów tych apartamentów jest widok na morze.

Chciałbym wybrać ię do tej miejscowości w połowie czerwca. Lepiej jest jechać w ciemno czy zarezerwować np. apt. Spila?

Pzdr.
.............
Robert

To jest dom nad samym morzem .W ciemno nie radze,w tej okolicy apartamenty sa zamawiane juz w lutym.Ma sie rozumiec nad samym morzem.Lecz to jest dośc duze miasteczko i dalej od morza na pewno znajdziesz.Spila i inne wille na pewno nie.napisalam do Antuna moze mi przesle ceny. mam jeszcze jeden ciekawy adres ,maja plaze podobna do tej co na zdjeciu a apartamenty w zeszym roku byly tansze niz w Spili.Nie mieli w zeszlym roku internetu ,nie wiem jak teraz ,ale mozecie zadzwonic ,bardzo ladne ,nawet moge powiedziec ladniejsze apartamenty niz w Spili ale mam tylko telefon Luka Ivanković Ivan Dolac telefon 385(021)768 080 lub 385(021)767-092[/[b]

pozdrowienia i Wesołych Swiat.
Emil
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emil » 15.04.2006 23:54

Witam,

Dzięki Petris!

Znalazłem w necie http://www.hvar.hr/ivankovic/hrv/index.htm

Czy to o ten apartman chodzi?

Pzdr
...............
Robert
Poprzednia stronaNastępna strona