Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zdjęcia satelitarne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
qqryq
Croentuzjasta
zdjęcia satelitarne

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 25.01.2006 09:37

Wiem, że taki temat już był ale moje wrodzone niedołęstwo nie pozwala mi na skuteczne znalezienie tego w archiwum. Mniejsza o to. Jak ktoś chce sobie powspomionać, albo wyszukać dom w ktorym przebywał google.maps poprawiło (zrobiło lifting) zdjęcia miejscowości chorwackich, a dokładniej:
Dubrovnika
Splitu
Zadaru
Zagrzebia
baca1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baca1 » 28.01.2006 13:20

Witam super ze wrzuciles mozliwosc podgladu calej chorwy bo dodalo to wiele ciepla w te okropne zimowe dni. Ja osobiscie powspominalem sobie i poprzegladalem stare katy. Juz odliczam czas do wakacji i kolejnego wyjazdu na chorwacje. Pozdrawiam:))
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 06.02.2006 10:27

No to może ja coś dorzucę: od lata zeszłego roku google wprowadziło nową usługę ? program pod nazwą google earth http://earth.google.com/ Jest to program do zainstalowania na kompie pokazujący zdjęcia satelitarne całego globu. Nie wszystkie obszary są dobrze wyostrzone ale można popatrzeć i powspominać :D Można również popodróżować.....wirtualnie.

PZDR
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 06.02.2006 11:52

Ale frajda!!!!! Znalazłam Orasac, widać nawet recepcję na kampingu, sklep, gdzie robimy zakupy, ekstra!!!! :lol: :lol: :lol:
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 06.02.2006 20:51

FRAJDA, FAKTYCZNIE SUPER. MIŁO JEST POPATRZEĆ NA MIEJSCA, W KTÓRYCH BYŁO SIE PARĘ MIESIECY TEMU. MOŻE ZA PARĘ LAT BĘDĘ MÓGŁ POPATRZEĆ NA ŻYWO JAK ZNAJOMI LEŻĄ NA PLAŻY.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2006 22:44

e.zetka napisał(a):Ale frajda!!!!! Znalazłam Orasac, widać nawet recepcję na kampingu, sklep, gdzie robimy zakupy, ekstra!!!! :lol: :lol: :lol:

Ewcia,
ale cóś Ciebie tam nie widzę.... :wink: :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2006 22:45

...a może z góry jakoś inaczej wyglądasz... :?: :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 07.02.2006 09:00

No bo ja siedzę w tej knajpce na plaży :lol: :lol: :lol:
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 21.04.2006 13:03

To ja tylko poinformuję, że w programie google earth pojawiła sie aktualizacja z Europy (głównie Niemcy) w tym również Makarska i okolice, Biokovo by winter no i Boka Kotorska, złapali też chyba Sarajevo.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko