Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zdjęcia podwodne

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrzej G
Croentuzjasta
zdjęcia podwodne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 31.08.2005 20:14

Mam pytanko.Jakiej czułości film stosować do zdjęć podwodnych.Może ktos biegły w temacie mi podpowie.Nie mam już czasu aby przeglądać forum.Za 2 dni wyjeżdzam :D
pozdrawiam
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 01.09.2005 10:23

Gdybyś to pytanie zadał w FotoCroClubie zamiast we wszystkich innych wątkach to może szybciej dostałbyś odpowiedź. Ja się niestety na zdjęciach nie znam.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 01.09.2005 11:25

Andrzej G napisał(a):Mam pytanko.Jakiej czułości film stosować do zdjęć podwodnych.Może ktos biegły w temacie mi podpowie.Nie mam już czasu aby przeglądać forum.Za 2 dni wyjeżdzam :D
pozdrawiam
400 o małej ziarnistości
Andrzej G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 01.09.2005 12:35

witam
Dzięki ,to nawet nie nie sądziłem że tak czuły. A zakup pewnie w sklepie specjalistycznym,bo w normalnej sieci handlowej niem spotkałem się.Sorry ,że zadaję takie może banalne pytanie ,ale skróci to moje poszukiwania

pozdrawiam
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 01.09.2005 12:56

musi być czuły ze względu na ew. poruszenia, nie sposób pod wodą utrzymać nieruchomo aparat. W sklepie na pewno dostaniesz "zwykły" film np kodak ultra, albo konice lub fuji, te mają średnia zirnistość (jak na tą czułość) lepszych filmów szukaj np w salonach fotojoker lub innych sklepach fotograficznych.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 01.09.2005 12:58

Stefek napisał(a):Gdybyś to pytanie zadał w FotoCroClubie zamiast we wszystkich innych wątkach to może szybciej dostałbyś odpowiedź. Ja się niestety na zdjęciach nie znam.
ostatni post z FotoCroClubu jest sprzed 3 dni więc chyba nie szybciej, najszybciej byłoby na forach o fotografii
Andrzej G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 01.09.2005 13:06

Stefek napisał(a):Gdybyś to pytanie zadał w FotoCroClubie zamiast we wszystkich innych wątkach to może szybciej dostałbyś odpowiedź. Ja się niestety na zdjęciach nie znam.

Zadałem to pytanie w innym dziale ,ale uznałem że ten cieszy się największym zainteresowaniem

pozdrawiam

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...