kaszlaczek napisał(a):Dzięki za sugestię a nie wiesz może ile taki aparat kosztuje i czy napewno warto go kupić? Widziałeś może zdjęcia zrobione takim cackiem?
maciek1956 napisał(a): Wolę być idiotą.
Krystof napisał(a):... a jak ktoś Cię spyta o wygodne auto na drogę do Kro, to mu poleć nowego Lexusa Nie dyskredytuj porad "różnych", jak nie wiesz komu są one dedykowane - forum służy wymianie poglądów. tyle
niezawodny napisał(a):Primo nie żadne Kro a Cro - nie jesteśmy na forum ornitologicznym o wronach
Secundo przeczytaj sobie post otwarcia - kaszlaczek chce niedrogo robić dobre fotki i szuka sugestii - na co ja sugeruję niedrogi aparat dedykowany-wodoszczelny, za kilka stówek.
Więc nie wyjeżdżaj z lexusem bo ten kilka stówek to raczej nie kosztuje, chyba że lubisz auta "po reanimacji" ze szrotu - to wtedy może być nawet lexus
damiangres napisał(a):Jeśli już chcesz być poprawny językowo, to chyba ani to, ani to.
damiangres napisał(a):A na allegro rzeczywiście jest mnóstwo różnych obudów do aparatów, które amatorską fotografię załatwią spokojnie.
Oczywiście, jeśli chcesz robić zdjęcia "w stylu Cousteau" możesz się pokusić o dedykowany aparat, czy coś w tym rodzaju, tylko pozostaje pytanie, czy warto?
Ja nurkuję i to dużo (mam I stopień CMAS) i wcale się nie zdecydowałem na zakup specjalnego aparatu.
Ale każdy musi to sobie skalkulować sam.
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES
niezawodny napisał(a):Rozumiem że logujesz się tutaj wpisując w przeglądarce internetowej adres www.kro.pl...
Szkoda w takim razie, że nie chcesz się podzielić z nami swoją wiedzą w temacie - co ty używasz do zdjęć podwodnych...
Ja jeszcze nigdy takowego nie zrobiłem ale zamierzam spróbować i też chętnie bym się dowiedział jak to robią inni - po to odwiedzam ten wątek...
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...