smoki3 napisał(a):Hvar nocą.
[/img]
te kropki na niebie to pylki na matrycy?:)
jantar1 napisał(a):smoki3 napisał(a):Hvar nocą.
te kropki na niebie to pylki na matrycy?:)
TaTa napisał(a): Będę miał do dyspozycji Canona 40D i obiektyw Canona 16-35 f2,8L II plus lampa i statyw.
TaTa napisał(a):...będę musiał na prośbę znajomego zrobić nocne zdjęcia oświetlonego mostu...jestem raczej amatorem, mam kompakt którym zdjęcia robię zazwyczaj rodzinno - urlopowe... Będę miał do dyspozycji Canona 40D i obiektyw Canona 16-35 f2,8L II plus lampa i statyw... Zdjęcia muszą być ostre i piękne...
smoki3 napisał(a):TaTa napisał(a): Będę miał do dyspozycji Canona 40D i obiektyw Canona 16-35 f2,8L II plus lampa i statyw.
Bezwzględnie zaopatrz się jeszcze w wężyk spustowy, bez niego cała robota na nic.
Pozdrawiam.
smoki3
Jacek S napisał(a):smoki3 napisał(a):TaTa napisał(a): Będę miał do dyspozycji Canona 40D i obiektyw Canona 16-35 f2,8L II plus lampa i statyw.
Bezwzględnie zaopatrz się jeszcze w wężyk spustowy, bez niego cała robota na nic.
Pozdrawiam.
smoki3
A w tym aparacie nie ma samowyzwalacza?
smoki3 dzięki Waszym komentarzom, staram sie poprawiac swoje błędy..następnym razem bardziej się postaram ...smoki3 napisał(a):
Fajnie , tylko troszeczkę więcej wykadrował bym lewą stronę (drzewo) i rozjaśnił cienie, czyli dół kadru. Góra zdjęcia śliczne kolory.
Pozdrawiam.
smoki3
weldon napisał(a):Te robiłem z ręki, albo w programowym trybie "nocnym", albo z ustawieniami manualnymi - nie pamiętam.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja