Podgora by night
witki napisał(a):Rysio napisał(a):Witki, po prostu wklejasz adres zdjęcia (kopiuj adres obrazka - prawy myszy) pomiędzy [img]a[/img] i wsio
Ta, moze to tak łatwo brzmi, ale ja nie mam adresu obrazka, jak mam je w folderze. Klikam i klikam i nic....
Plumek napisał(a):witki napisał(a):Rysio napisał(a):Witki, po prostu wklejasz adres zdjęcia (kopiuj adres obrazka - prawy myszy) pomiędzy [img]a[/img] i wsio
Ta, moze to tak łatwo brzmi, ale ja nie mam adresu obrazka, jak mam je w folderze. Klikam i klikam i nic....
Ok. Poczytaj tutaj bardzo dokłądną instrukcje...
forum/viewtopic.php?t=13679&highlight=
A ja zerknę na ten serwer, gdzie już wrzuciłaś fotki - zamiast imageshacka na pewno mozesz skorzystać z flickra
Z tego, co widziałam, na flickr nie da się tego zrobić Nie da się nawet skopiować adresu obrazka Znaczy skopiować się da, ale i tak go nie widać
Polecam www.fotosik.pl - rodzimy produkt
Leszek Skupin napisał(a):Rysiu ona ma zdjęcia na jakimś innym serwerze niż fotosik czy imageshack nie mam pojęcia jak te zdjęcia zamieścić w formacie obrazków na forum
Witki - super zdjęcia.. naprawdę super pamiątka. Przeglądałem je na serwerze, na którym je umieściłaś
Pozdrav
P.S. Oooo Plumek już odpowiedziała zanim ja posta wysłałem
witki napisał(a):Aniu - jesteś wielka!!!!!!!
Ta stronka jest pomocna - posiedze jutro w pracy nad tym, to coś zrobie i moze tu cosik dorzuce.
Wielkie dzieki póki co ...
Plumek napisał(a):witki napisał(a):Aniu - jesteś wielka!!!!!!!
Ta stronka jest pomocna - posiedze jutro w pracy nad tym, to coś zrobie i moze tu cosik dorzuce.
Wielkie dzieki póki co ...
No bez przesady! Ty większa jesteś hihihihi
A w pracy to Ty lepiej pracuj, a nie jakieś fotostronki oglądaj
No i dorzucaj, dorzucaj
Powrót do FotoCroClub - dyskusja