meka007 napisał(a):co do jezior Plitwickich masakra ja mając wadę wzroku musiałam bardzo uważać, a za plecami tłum poganiających ludzi bardzo mało miejsc gdzie można by było spokojnie podziwiać widoki, zupełnie inaczej było NP Krka
meka007 napisał(a):co do jezior Plitwickich masakra ja mając wadę wzroku musiałam bardzo uważać, a za plecami tłum poganiających ludzi bardzo mało miejsc gdzie można by było spokojnie podziwiać widoki, zupełnie inaczej było NP Krka
emarylka napisał(a):I co z ta relacja?? dziesiąty rok leci panowie a tematy wciąż świeże
keraj napisał(a):- ograniczona ilość płatnych parkingów - w Polsce wystarczy mieć palc 10X10 metra w pobliżu portu, mola itp i można tłuc kasę na turystach
- CENY i nie mam na myśli cen za bilety i innych atrakcji chodzi mi o ceny żywności, owoców -koszmar
- chorwackie radio - zero normalnej muzyki, na każdej częstotliwości muzyka folk lub lubowa - zero eropejskiego czy amerykańskiego rocka - nic
- tłum ludzi w PLITVICACH - czułem się jak na Krupówkach w trakcie pucharu świata w skokach, w autobusie siedziałem komuś na głowie
Gollum napisał(a):Hunter napisał(a):Witam!
bardo lubię chorwacką muzykę
Zwłaszcza Severinę
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko