HEJ!
W sprawie radia to OTVORENO jest dziala i ma sie swietnie i daje calkiem ok muze jesli bedziesz w okolicach Zadaru to polecam RADIO BNM niezla muza
BOK
Piotrys napisał(a):- chorwackie radio - zero normalnej muzyki, na każdej częstotliwości muzyka folk lub lubowa - zero eropejskiego czy amerykańskiego rocka - nic...
baca1 napisał(a):HEJ!
W sprawie radia to OTVORENO jest dziala i ma sie swietnie i daje calkiem ok muze jesli bedziesz w okolicach Zadaru to polecam RADIO BNM niezla muza
BOK
ami napisał(a):Moim zauroczeniem w Chorwacji był przecudny Trogir,o którym napisałam nawet wiersz.Drugim,burza,którą widziałam z balkonu.Całe niebo rozbłyskiwalo piorunami i deszcz pobudził do życia to prawie nie falujące morze.Coś pięknego!Zniesmaczenia.Brud.Jak widziałam śmieci wyrzucone do lasu,to mi się scyzoryk w kieszeni otwierał.Jednak teraz,moja rodzinka już się zastanawia gdzie jechać na wakacje.Włochy,czy Chorwacja?Głośno krzyczę "Chorwacja",bo to ona na zawsze zostanie w moim sercu,jako ten malutki raj na ziemii.To z nią wiążą się moje jedne z piękniejszych wierszy,czy opoiadań.I to właśnie w Chorwackim morzu nauczyłam się pływać :p
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko