zawodowiec napisał(a):no to mamy cos wspolnego
Japona napisał(a):normalnie uwierz mi , że macie coś jeszcze, ale o tym może już kasiafu niech opowie
Ani Japona ani Kasia na razie nie opowiedzialy...
zawodowiec napisał(a):no to mamy cos wspolnego
Japona napisał(a):normalnie uwierz mi , że macie coś jeszcze, ale o tym może już kasiafu niech opowie
keraj napisał(a):tłum ludzi w PLITVICACH - czułem się jak na Krupówkach w trakcie pucharu świata w skokach
sebak napisał(a):Z tym radiem to swieta racja!!! Albo pogadanki albo miejscowe przeboje, nie kazdmu musi to sie podobac;)
Jeszcze rok czy dwa temu byla stacja nadajaca "normalna" muze, nazwala sie Open Radio/Otwiereno Radio ale w tym roku juz go nie namierzylem:(
dede napisał(a):Witam. Cro radio to pikus w porównaniu z austriackim, jechalismy przez Austrię nocą i rds łapał mi tylko jakies stacje z taka potworna muzą ludową, że muzyka chorwacka to super muza. A tak swija droga to równie ż czasami jadą w Cro łapałem stację na której leciała oczyuwiście nie cąły czas normalna euro-muza. Pzdr!
gratkorn napisał(a):
Jako ciekawostkę zapodam, że w zeszłym roku, w Słowenii na jakiejś stacji radiowej grali Kukiza! Wiecie jak się zdziwiłam
Pozdrawiam. M.onika
Plumek napisał(a):gratkorn napisał(a):.....Na makarskiej Riwierze jest RMR FM (Radio Makarska Rivijera) - hehe - dżingiel żywcem z RMF-u wzięty - tylko ze zmienioną literką
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko