Marsallah napisał(a): pierwszeństwo ma remont mieszkania i pewnie na wakacje w HR nie starczy już sałaty
mervik napisał(a):Relacja bardzo fajna
..nie martw się mam to samo ,jeszcze dobrze nie zacząłem remontu a połowa siana już poszła która była przeznaczona na wakacji 2014
..czekają mnie wakacje na działce
te kiero napisał(a):chodzi Ci o Rodzinne Ogródki Działkowe...Marsallah napisał(a): zostanie krajowy RODOS
no czasem tak bywa, że tylko to
papia napisał(a):Piękna relacja!!!!Uciekła jakoś mojej uwadze, czytając ją wspominałam tegoroczne wakacje i zdjęcia prawie jak z mojego aparatu. Podpisuję się pod każdym słowem
papia napisał(a):Podobnie niechętnie wracam do miejsc już odwiedzonych, tak na Vis wrócę na pewno, bo mimo zwiedzenia większości dalmatyńskich wysp, ta zasługuje na nr 1. Podobnie zostawiliśmy sobie parę miejsc na raz następny od strony lądu i morza (mimo że byliśmy ponad dwa tygodnie) do zwiedzenia.
papia napisał(a):Tam każdy zakątek jest piękny i czas płynie "inaczej"- nawet w lipcu i sierpniu!!!
Marsallah napisał(a): - na szczęście - Visowi chyba jednak nie grozi popularność na miarę Braću czy Hvaru, nawet biorąc pod uwagę skalę (mniejsza wyspa).
piotrf napisał(a):Marsallah napisał(a): - na szczęście - Visowi chyba jednak nie grozi popularność na miarę Braću czy Hvaru, nawet biorąc pod uwagę skalę (mniejsza wyspa).
Swoją relacją trochę w tym względzie namieszałeś , jednak nadzieję mam , że zanim tabuny turystów i komercja zmieni tą wyspę , zdążę ją odwiedzić .
a_nula napisał(a):to rozmazane na zdjęciu to akurat jest motyl - paź żeglarz, który gdzieś tam wcześniej w relacji już się pojawił
maslinka napisał(a): Ponoć można go też zobaczyć w Polsce, ale nigdy go w naszym kraju nie widziałam.
Powrót do Nasze relacje z podróży