napisał(a) Marsallah » 02.10.2013 12:40
mervik napisał(a):Relacja bardzo fajna
..nie martw się mam to samo ,jeszcze dobrze nie zacząłem remontu a połowa siana już poszła która była przeznaczona na wakacji 2014
..czekają mnie wakacje na działce
No, mnie pewno też
Cieszę się, że Ci się spodobała moja pisanina i zdjęć wklejanina
te kiero napisał(a):Marsallah napisał(a): zostanie krajowy RODOS
chodzi Ci o Rodzinne Ogródki Działkowe...
no czasem tak bywa, że tylko to
papia napisał(a):Piękna relacja!!!!Uciekła jakoś mojej uwadze, czytając ją wspominałam tegoroczne wakacje i zdjęcia prawie jak z mojego aparatu. Podpisuję się pod każdym słowem
Cieszę się, dzięki!
papia napisał(a):Podobnie niechętnie wracam do miejsc już odwiedzonych, tak na Vis wrócę na pewno, bo mimo zwiedzenia większości dalmatyńskich wysp, ta zasługuje na nr 1. Podobnie zostawiliśmy sobie parę miejsc na raz następny od strony lądu i morza (mimo że byliśmy ponad dwa tygodnie) do zwiedzenia.
No, widzę, że nie my jedyni tak mamy, choć - na szczęście - Visowi chyba jednak nie grozi popularność na miarę Braću czy Hvaru, nawet biorąc pod uwagę skalę (mniejsza wyspa).
papia napisał(a):Tam każdy zakątek jest piękny i czas płynie "inaczej"- nawet w lipcu i sierpniu!!!
Dobrze wiedzieć
Nie wiem czy w przyszłości będziemy mogli pozwolić sobie na urlop w trakcie trwania roku szkolnego (tzn. kiedy dzieci pójdą do szkoły). Ale na pewno wolimy przedsezon/posezon, choćby ze względu na to, że ceny apartmanów są niższe o ~30%...